Pirkėją nuvylė neatitikimas ant džinsų etikečių | KaunoDiena.lt

PIRKĖJĄ NUVYLĖ NEATITIKIMAS ANT DŽINSŲ ETIKEČIŲ

Džinsus Kaune nusipirkusi moteris nusivylė neatitinkančiais duomenimis apie jų sudėtį. Ji neslepia mananti, kad pirkėjai yra apgaudinėjami, tačiau parduotuvės atstovai tikina – įsivėlė žmogiškoji klaida.

„Negalima apgaudinėti žmonių... Mano draugė, atvykusi iš Jurbarko, nusipirko džinsus Kauno „Akropolyje“ esančioje „Aprangos“ parduotuvėje“. Ant išorinės rūbo etiketės lietuvių kalba parašyta, kad sudėtyje yra 89 proc. medvilnės, o vidinėje – gamintojo „Anna Montana“ etiketėje – 63 proc.“, – pasakojo su redakcija susisiekusi kaunietė.

Moteris pridūrė, kad jos draugė, gyvenanti kitame mieste, džinsų grąžinti dėl šio neatitikimo nevažiuos, tačiau neslepia – toks nesąžiningumas pirkėjų atžvilgiu piktina.

Visiems sunku, bet taip daryti negalima.

„Juk kiekvienas žmogus džiaugsis pamatęs, kad sudėtyje yra 89, o ne 63 proc. medvilnės. Tačiau, kaip parodė šis atvejis, ne visada tai, kas rašoma, yra tiesa. Todėl mano draugė ir paprašė kreiptis į žurnalistus, kad, sužinoję apie neatitikimą, pirkėjai labiau atkreiptų dėmesį į prekę, kurią įsigyja, ir nebūtų apgauti. Visiems sunku, bet taip daryti negalima“, – atviravo pašnekovė.

Skaitytojos nuotr.

Aiškindamiesi minėtus neatitikimus dienraščio žurnalistai kreipėsi į „Aprangos“ grupės atstovą Tadą Marčiukaitį. Pasak jo, skirtinga informacija etiketėse esą gali pasitaikyti dėl vertimo arba kitų žmogiškųjų klaidų. „Šiuo atveju gamintojas patvirtino, kad vidinė etiketė yra netiksli, o prekės sudėtis atitinka dokumentus: gaminį sudaro 89 proc. medvilnės. Šiuo metu minimas modelis yra išimtas iš prekybos, kol bus pakeistos vidinės gamintojo etiketės. Apmaudu dėl netikslumo, bet svarbiausia, kad klientė įsigijo būtent tokios sudėties gaminį, kokį ir deklaruota, jog parduodame“, – teigė jis.

GALERIJA

  • Pirkėją nuvylė neatitikimas ant džinsų etikečių
  • Pirkėją nuvylė neatitikimas ant džinsų etikečių
  • Pirkėją nuvylė neatitikimas ant džinsų etikečių
  • Pirkėją nuvylė neatitikimas ant džinsų etikečių
Skaitytojos nuotr.
Gairės: džinsai, etiketė, neatitikimai, apranga, parduotuvė, rūbo sudėtis, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Vika

Ir koks cia didelis skirtumas - 89 ar 63 proc.medvilnes. Kur maziau,dar geriau, nes tie,kur daug medvilnes, greitai issitampo ir eini su atsikisusiais keliaus ar nusmukusiu uzpakaliu (pati tokius turiu ir visai nepatenkinta). Dejuotu del kainos, jeigu skirtusi, o ne del medvilnes kiekio medziagoje. Neturi ka veikti motereles.

Pardavėjo atstovas

dar turėjo pateikti ir dokumentus, kuriuose, kaip jis teigia, yra parašyta kitokia nei vidinėje etiketėje, sudėtis.

Kam klastoti

Etiketes? Dėl kainos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS