Pamatę įžūlius manevrus sankryžoje nesusilaikė: už tokį vairavimą reikėtų pedalus į užpakalį sukišti | KaunoDiena.lt

PAMATĘ ĮŽŪLIUS MANEVRUS SANKRYŽOJE NESUSILAIKĖ: UŽ TOKĮ VAIRAVIMĄ REIKĖTŲ PEDALUS Į UŽPAKALĮ SUKIŠTI

  • 7

Antradienio vakarą Kaune vairuotojas vaizdo registratoriumi užfiksavo šiurkščius Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus – automobilis ne tik kirto ištisinę liniją, bet ir nė nestabtelėdamas lėkė degant raudonam šviesofoto signalui.

Akiplėšiški „Ford“ manevrai buvo užfiksuoti lapkričio 16-osios vakarą Šarkuvos gatvės ir Žemaičių plento sankryžoje.

Filmuota medžiaga socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Reidas TV“ pasidalijęs vairuotojas rašė: „Pasirodo, grubiai pažeisti KET sugeba ne tik BMW vairuotojai“.

Vaizdo registratoriaus įraše matyti, kad „Ford“ vairuotojas nepaiso mirksinčio šviesoforo, pranešančio, kad netrukus užsidegs važiuoti draudžiantis signalas ir kerta ištisinę liniją bei iš kairės pusės apvažiuoja sankryžoje sustojusį automobilį jį aplenkdamas degant raudonam signalui.

Įrašą socialiniame tinkle peržiūrėję internautai reagavo kontraversiškai. „Nieko blogo nematau – visą laiką tokius kėglius apvažiuoju, kurie stovi ir laukia pavasario“, – rėžė Deividas. Tuo tarpu Vladas buvo kitokios nuomonės: „Reikia viešinti tokių erelių valstybinius numerius, kad padėtų teises ir pasimokytų taisyklių“. „Už tokį vairavimą šitam vairuotojui reikėtų pedalus į užpakalį sukišti“, – KET pažeidėju piktinosi ir Audrius. „Tikiuosi, šitas vairuotojas bent mėnesiui padžiaus teises“, – linkėjo Rokas.

Primename, kad ištisinės linijos kirtimas ir įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant KET reikalavimus užtraukia 60-90 eurų baudą. Taip pat gali būti atimta teisė vairuoti nuo vieno iki trijų mėnesių. Tokiu manevru kelyje sukėlus pavojingą situaciją bauda siekia nuo 170 iki 230 eurų.

O už važiavimą esant draudžiamam šviesoforo signalui gresia bauda nuo 60 iki 90 eurų ir (arba) teisių atėmimas nuo vieno iki šešių mėnesių.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Sigis

Tokie specai kaip Deividas,apvažiuojantis kėglius ir sukelia skaudžias avarijas,o po to nagus graužiasi,bet jau būna vėlu. Tokiems reikėtu teises perlaikyti,nes akivaizdu kad ket jie nežino,o ir vairuotojei iš jų ne kokie

Žilvinas Ručys

nu matot kiek nepatenkintų pradedant nuo operatoriaus , stovinčių eilėje , ir baigiant kelių pažeidėju . O viskas tik per nusikaltėlių gaujas prasukusias aferas su rodyklių nuėmimu

rasinelio autorius

turetu baudziamaja byla uzsidirbti raslevodamas pavadinimus ir tokiu budu skatindamas brutalia prievarta!!!!!!!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS