Pasidairykite po parduodamą dešimties miegamųjų H. Daktaro pilaitę (vaizdo įrašas) | KaunoDiena.lt

PASIDAIRYKITE PO PARDUODAMĄ DEŠIMTIES MIEGAMŲJŲ H. DAKTARO PILAITĘ (VAIZDO ĮRAŠAS)

  • 65

Užliedžiuose kadaise iškilusių grandiozinių rūmų sienos saugo daugybę paslapčių. Ši Lietuvą šiurpinusios Kauno nusikalstamos grupuotės „Daktarai“ vadeivos pilaitė vėl parduodama. Už ją prašoma įspūdinga 1,2 mln. eurų suma.

Objektą pardavinėjančios NT agentūros „011“ atstovai pasirūpino vaizdo turu po sklypą ir pastatą. Didžiulė aptverta 44 arų teritorija, du baseinai, pro bokštų bokštelių langus nuo šlaito atsiveriantys vaizdai į Nevėžio slėnį. Kamera pabuvojo ir viduje. 

644 kv.m ploto namuose – dešimt miegamųjų. Naujųjų savininkų paslaugoms – atskiras pramogų namelis. Vaizdo įraše agentūros atstovas nusifilmuoja ir patalpoje, apie kurią sako galėsiantis papasakoti tik pirkėjams.

Vienas žinomiausių visų laikų Lietuvos nusikaltėlių H.Daktaras kali iki gyvos galvos už žmogžudystes, sužalojimus, turto prievartavimą. Oficiali pilaitės savininkė šiuo metu – jo žmona Ramutė.

Vaizdo įrašas neprasprūdo ir pro internautų, neplanuojančių, nenorinčių ir neįpirksiančių šio objekto, akis.  „Kas nupirks, reikėtų sienas ir grindis patikrinti, gal įmūryta dolerių“, – svarstė vienas komentatorių. Kitas siūlė pilaitę paversti muziejumi.

 

 

NT agentūros „011“ vaizdo įrašas

Nekilnojamojo turto agentas Karolis Lazdauskas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad namas pastatytas devyniasdešimtaisiais, kruopščiai prižiūrėtas, tačiau nebuvo kapitaliai remontuojamas.

Klientė šį būstą parduoda, kaip teigė, nes „namas ir sklypas per didelis vienam asmeniui gyventi“.

Yra slaptų vietų, kurias norėčiau pasilaikyti paslaptyje ir parodyti tik naujiems šeimininkams.

„Tvora aplink namus, su apsaugai paruoštu takeliu aplink tvorą. Pramogų – laisvalaikio namas su baseinu, pirtimi, biliardo, teniso stalais, sporto sale bei baru. Lauko baseinas, balkonas-terasa su Nevėžio panorama. Koplytėlė. Taip, yra slaptų vietų, kurias norėčiau pasilaikyti paslaptyje ir parodyti tik naujiems šeimininkams“, – komentavo K.Lazdauskas.

Jo manymu, pilaitė galėtų būti paversta viešbučiu su restoranu ar nuomai šventėms, renginiams, muziejui 90-ųjų tematika, gyvenamojo komplekso statybai.

GALERIJA

  • Pasidairykite po parduodamą dešimties miegamųjų H. Daktaro pilaitę <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
  • Pasidairykite po parduodamą dešimties miegamųjų H. Daktaro pilaitę <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
  • Pasidairykite po parduodamą dešimties miegamųjų H. Daktaro pilaitę <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
  • Pasidairykite po parduodamą dešimties miegamųjų H. Daktaro pilaitę <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
NT agentūros „011“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (65)

onute

Visa laik galvoju kas daugiau lietuvai nusikalto ar lanzbergys ar daktaras Okas liečia pilaites tai tai landzbergo visa šaika pilyse gyvena irgi atimtose iš lietuvos žmoniu iš kur milijonai auga pas snargli gabriuka apšikta fon nuodijusi žmonija teisia Putina Man tai daktarui iki ju toli jeigu demokratyja tai visiems man vientik bartaševičius šimta kart didesnis išgama nusikaltėlis už daktara daktaro net nelyginu Jo vietoje turi sėdėti pedofilas iki gyvos galvos nes tai vaiku žudikai

Romka

Brolis jai padovanojo šitą namą ir sklypą :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nika

Kokio bukumo reikia būti, kad kviesti žiūrėti žmonių krauju pasruvusios kažkokios beskonybės? Žurnaliūgos dažnai susigretina su žmogžudžiais ir monstrais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS