Paskelbė naują Kauno apskrities VMI vadovą | KaunoDiena.lt

PASKELBĖ NAUJĄ KAUNO APSKRITIES VMI VADOVĄ

  • 7

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad konkursą Kauno AVMI viršininko pareigoms eiti laimėjo Judita Stankienė.

J. Stankienė Kauno AVMI vadovauti pradės nuo 2016 m. birželio 27 d. Iki šiol ji ėjo Kauno AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorės pareigas, o nuo 2015 m. lapkričio mėnesio buvo paskirta laikinai vadovauti Kauno AVMI.

J. Stankienė yra baigusi Kauno technologijos universitetą, įgijo vadybos ir verslo bakalauro laipsnį, vėliau – viešojo administravimo magistro laipsnį. Kauno AVMI dirbo nuo 2010 m. metų, prieš tai – Kauno apskrities viršininko administracijoje. 

Šiandien konkurse dalyvavo 2 pretendentai, paraiškas, atitinkančias kvalifikacijas, buvo pateikę 4 potencialūs dalyviai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Pensininkas

Svarbu, kad ne sena barakuda. Ir sėkmės darbuose.

antanas

visu valdininkiu veidai lietuvoje ,kaip nukopijuoti

DJ

Ponia Stankienė gal jūs pamenate, kad kažkada viena iš jūsų inspekcijos inspektorė iškrapštė informaciją apie Kydainiai Aferisto Agurko mokesčių nemokėjimą per JANGYLA įmonę ?, tai gal viską galima surasti jūsų archyvuose ir pragvildenti tą istoriją vėl ?, nes Agurkas nesumokėjo valstybės biudžetui kelis šimtus milijonų dolerių mokesčių, be to nežinia kokie ar tie teisiniai procesai, procedūros buvo teisingi ar ne, nes ta byla buvo numarinta dirbtinai ?! Tai galima viską išviešinti be jokių skrupulų, gal net įmanoma tą bylą vėl pradėti ?, ta inspektorę Afurko Aferisto ir Pauliuko pagalba jis buvo išmesta iš Kauno mokesčių inspekcijos !, vėlgi reikia pažiūrėti ar tai viskas buvo teisėta nežiūrint jokių terminų, nes tos informacijos bus labai svarbios visais aspektais... !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS