Pėsčiųjų perėjos ženklas vėl užkliuvo vairuotojams: miestas ketina spręsti situaciją | KaunoDiena.lt

PĖSČIŲJŲ PERĖJOS ŽENKLAS VĖL UŽKLIUVO VAIRUOTOJAMS: MIESTAS KETINA SPRĘSTI SITUACIJĄ

  • 16

Šilainiuose yra viena pėsčiųjų perėja, kurios ženklas vairuotojams jau užkliuvo apie penkiolika kartų. Vietos gyventojai įsitikinę, kad perėja padaryta nepatogioje vietoje, todėl miesto atstovai žada perėją perkelti į kitą vietą.

Portalas kauno.diena.lt praėjusią savaitę aprašė kauniečių skundą, jog ties Baltijos g. 11-uoju namu automobilis numušė pėsčiųjų perėjos ženklą ir jis kelias dienas buvo pasviręs. Tąkart žmonės pasakojo, kad ženklas nuo vėjo ypač siūbavo, todėl vaikai bijojo kirsti gatvę, kad ženklas jų nesužeistų ir neužgriūtų ant galvos.

„Gal jis per arti posūkio, o gal jo visai nereikia? – svarstė kauno.diena.lt skaitytojai. – Kai automobiliai suka iš mokyklos, dažnai šį ženklą užkabina. Važiuodami tiesiai taip pat sugeba į jį įvažiuoti. Keletą kartų matėm, kai vairuotojai kviečia policiją. Kažkaip ankščiau prikeldavo kelininkai tą ženklą, o šį kartą jis užsibuvo. O juk daug vaikučių eina į Milikonių ir „Santaros“ mokyklas“.

Tąkart vietos gyventojai nurodė, jog minėtos pėsčiųjų perėjos ženklas, nuo jo pastatymo dienos, buvo nulenktas jau keturiolika kartų. Savaitgalį į jį įvažiavo dar vienas automobilis, tarsi patvirtinęs anksčiau išsakytą mintį, jog perėja įrengta netinkamoje vietoje.

„Sekmadienį vėl numušė tą ženklą, nors tik trečiadienį jį pastatė“, – pažymėjo Šilainių gyventojai.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su miesto savivaldybe ir paprašė pakomentuoti situaciją, ar neplanuojama minėtos pėsčiųjų perėjos perkelti į kitą vietą tam, kad šioje vietoje įvyktų kuo mažiau avarijų. Eismo specialistai pritarė, jog problema ties Baltijos g. 11-uoju namu iš tiesų egzistuoja, todėl bus imtasi priemonių.

„Iš pateiktų nuotraukų matosi, kad vieta perėjai nelabai tinkama. Pabandysime įvertinti kauniečių pastabas ir perėjos patraukimo galimybes“, – komentavo Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

GALERIJA

  • Pėsčiųjų perėjos ženklas vėl užkliuvo vairuotojams: miestas ketina spręsti situaciją
  • Pėsčiųjų perėjos ženklas vėl užkliuvo vairuotojams: miestas ketina spręsti situaciją
Skaitytojo nuotr.
Gairės: pėsčiųjų perėja, ženklas, kelio ženklas, Šilainiai, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Piktas diedas

Keistuoliai. Reikėjo statyt du ženklus abu vidury kelio. :D

tam --.>visiskiems dalbajobams---kaip supratau is komentro

tu maista vaziuodamas per sikna sau kisi y skrandy .....

>Visiškiems dalbajobams

Ne čia pataikėt su komentaru, nelabai suprato, kaip matote, todėl ir yra visiški dalbajobai, nes smegenys apskaičiuotos tik pedalui spausti ir maistą dėti į galvą, per tokią angą jos apačioje...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS