Piktinasi: per karščius sporto klubo salėje temperatūra pakilo iki 31 laipsnio | KaunoDiena.lt

PIKTINASI: PER KARŠČIUS SPORTO KLUBO SALĖJE TEMPERATŪRA PAKILO IKI 31 LAIPSNIO

Portalui kauno.diena.lt parašiusi kaunietė atkreipė dėmesį į nusistebėjimą keliančias aplinkybes, su kuriomis jai teko susidurti žinomame sporto klube.

„Sveiki, su džiugesiu galiu pranešti, kad Kaune, sporto klube „Lemon gym“, atsirado sauna! Ne, ne atskira patalpa, tiesiog bendra sporto salės patalpa virto didele prakaito sunkykla“, – rašoma laiške.

Ironiškai padėkojusi sporto klubui už sudarytas ekstremalias treniruočių sąlygas, kaunietė laiške atkreipė dėmesį, kad minėtoje sporto salėje bėdos dėl temperatūros reguliavimo kartojasi.

„Žiemą temperatūra salėje kartais krenta iki 16–17 laipsnių, na, o šiandien pakilo daugiau nei iki 31 laipsnio, lauke – 28“, – pabrėžė praėjusio sekmadienio vakarą „Lemon gym“ salėje sportavusi moteris. Ji atsiuntė ir nuotrauką su kondicionieriaus rodmenimis.

„Kauno diena“ kreipėsi į „Lemon gym“. Telefonu atsiliepusi darbuotoja pasiteiravo, dėl ko skambiname, tada nurodė kreiptis elektroniniu laišku. Lemon gym“ automatinis atsakiklis padėkojo už pateiktą užklausą ir nurodė, kad atsakymo sulauksime ne vėliau kaip po dviejų darbo dienų. Praėjus šiam terminui, portalas kauno.diena.lt atsakymo nesulaukė.

Rugsėjo 1-ąją „Lemon Gym“ klubų Kauno regiono vadovė Rasa Gudukė pateikė komentarą.

„Dėkojome klientei už pastebėjimą ir atsiprašome dėl patirtų nepatogumų. Iš tiesų praėjusį sekmadienį „Lemon Gym“ klube Kaune, Šilainiuose, sugedo patalpų vėsinimo įranga. Gedimą galėjo nulemti ir rekordiškai karšti orai, kuriuos paminėjo lankytoja. Į sutrikimą dėmesį atkreipė ir mūsų treneriai – sistema nedelsiant buvo sutvarkyta ir šiuo metu funkcionuoja sklandžiai“, – rašoma portalui atsiųstame komentare.

Gairės: skaitytojo naujiena, Lemon Gym, karštis, sporto klubas, sporto salė
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

ne tuo adresu

į Vartotojų teisių instituciją reikėjo kreiptis, "Kauno diena" termometrų nereguliuoja :)

Žalioji

Matomai, taupė "ant kondicionierių" :-)

Debilizmas

Kai karsciai baigesi tada kelia problema...tik lietuviai taip gali _moka pinigus o nesugeba issireikalaut geru paslaugu...pasirink tinkama kluba...juokas neima i Kauno diena kreipiasi ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS