Po svarbių krepšinio rungtynių Kaune – eismo ribojimai | KaunoDiena.lt

PO SVARBIŲ KREPŠINIO RUNGTYNIŲ KAUNE – EISMO RIBOJIMAI

  • 1

Šiandien, sausio 4 d., vakare krepšinio gerbėjų laukia didelis renginys – „Žalgirio“ komandos rungtynės „Eurolygos“ turnyre su Maskvos CSKA. Kadangi į šias rungtynes susirinks visiškai pilna „Žalgirio“ arena, daugiau nei 15 tūkstančių krepšinio sirgalių, artėjančiam renginiui atsakingai ruošiasi ir Kauno apskrities policijos pareigūnai.

Po krepšinio varžybų bus trumpam ribojamas motorinių transporto priemonių eismas, ribojant įvažiavimus į Karaliaus Mindaugo prospektą nuo Prietilčio ir Maironio gatvių, taip pat ribojamas įvažiavimas nuo Kaunakiemio, Šiaulių, Karo ligoninės, Griunvaldo, Miško, A. Mickevičiaus, Gedimino gatvių. Šalia visų įvažiavimų, kur bus ribojamas eismas, stovės policijos pareigūnai, kurie reguliuos eismą bei padės transporto priemonių vairuotojams, jiems nurodydami ir nukreipdami juos artimiausiu aplinkiniu maršrutu. Siekiant užtikrinti pėsčiųjų bei vairuotojų saugumą kelyje, eismas bus ribojamas minėtose vietose apie 20 min., kol išsiskirstys pagrindiniai krepšinio varžybų žiūrovų srautai.

Vykstančius į rungtynes automobiliu, policijos pareigūnai įspėja, jog pastačius transporto priemonę reikia įsitikinti, jog ji yra tinkamai užrakinta. Viduje, gerai matomose vietose, patariama nepalikti vertingų asmeninių daiktų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai ragina kauniečius į rungtynes vykti viešuoju transportu, siekiant išvengti su automobilių statymu susijusių problemų, taip pat dėkoja gyventojams už supratingumą bei linki tik teigiamų emocijų palaikant savo mėgiamą krepšinio komandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

galima bus statyt ant saligatviu policija akla

SUSIJUSIOS NAUJIENOS