Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje: kada Kaunas peržengs karantino slenkstį? | KaunoDiena.lt

POKALBIS „KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE: KADA KAUNAS PERŽENGS KARANTINO SLENKSTĮ?

  • 8

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno Ekstremalių situacijų ir operacijų valdymo centro vadovas Paulius Keras.

„Jeigu nesiimsime jokių priemonių, tikėtina, kad po savaitės, daugiausia – po dviejų, mes atitiksime visus kriterijus didelės rizikos savivaldybės, kurioje įvedamas karantinas“, – sako P.Keras.

Kokių priemonių derėtų imtis? Moksleivių atostogos ir nuotolinis mokymas kiek sulėtins visuomeninio gyvenimo tempą, taip pat P.Keras apeliuoja į žmonių sąmoningumą laikantis naujos tvarkos registruotis viešojo maitinimo įstaigose, ragina vengti viešojo transporto piko metu ir nepamiršti apie saugų atstumą masinio susibūrimo vietose.

Kiek šios priemonės padės kovoje su korona virusu, ar Kauno medikai pasirengę laukiantiems iššūkiams, kodėl į „Žalgirio“ rungtynes vis dar įleidžiami žiūrovai ir kiti aktualūs klausimai pokalbyje su P.Keru „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Paulius Keras
  • Paulius Keras
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Paulius Keras
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kaunietis

Daugiabučiu laiptinėse pradejo vos negyventi ,butu savininkai .Manau turėtų būti sustabdytas trinimasis laiptinėse, manau neturi teisės buti minėtose patalpose, tai bendros patalpos kurios naudojamos patenkant i savo butą ,o nereiške, kad galima sėdėti laiptinėse ant laiptų,ieškoti pašnekovų ar draugų.

Labai sveika tiem durniam

karantinas, kai tokie debilai tokiu sunkiu pandemijos laiku, kai įvedamas karantinas o jie mat daugiabučių gyventojai užsimanė pasikeist padėvėtus liftus, naujais. Ir kai dabar jau pradėti darbai karantinas dar prailgins laiką, nes per karantiną nevyks jokie darbai, tai šitie daugiabučių debiliukai galės palaipiot laiptais dar kokius 8 mėn, ar daugiau.

Anonimui Pydarui

atmata
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS