Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje: R. Zemkauskas – apie rinkimus | KaunoDiena.lt

POKALBIS „KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE: R. ZEMKAUSKAS – APIE RINKIMUS

  • 22

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi garsus kaunietis, žinomas visuomenės veikėjas Rytis Zemkauskas.

R. Zemkauskas su „Kauno dienos“ studijos žiūrovais mielai sutiko pasidalinti savo įžvalgomis apie rinkimų į Seimą pirmojo turo rezultatus.

Kaip visuomet, pozityviai nusiteikęs R.Zemkauskas sako, kad Kaunas balsavo už turinį, džiaugiasi Pasaulio lietuvių apygardos aktyvumu ir neslepia norėjęs, kad Seime neliktų Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – krikščioniškų šeimų sąjungos. Jis viltingai žiūri į trijų moterų – I.Šimonytės, A.Armonaitės ir V.Čmilytės – Nielsen ir jų vedamų partijų sėkmę.

Gan sėkmingą Valstiečių ir žaliųjų sąjungos pasirodymą rinkimuose, nepaisant ketverių metų valdžioje, R.Zemkauskas taip pat vertina kaip politinės brandos požymį. „Pagaliau neieškojome gelbėtojų, o balsavome už sistemines partijas“, – sako jis.

Plačiau apie galimus valdžios formavimo scenarijus, Laisvės partijos sėkmę, kurios niekas neprognozavo ir V.Uspaskich vedamos Darbo partijos rezultatus šiuose rinkimuose pokalbis su R.Zemkausku „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Rytis Zemkauskas
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Rytis Zemkauskas <span style=color:red;>(dešinėje)</span>
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

akivaizdu

Zemkauslas visada buvo užsislaptinęs koncervų pakalikas. Kur babkės ten ir jo vertybės. Net ir iš Krabo rankos lesa babkes įlindės į EKS. Apgailėtinas nusmurgėlis

Vytas

Kas bus su projektais stadionų, ledo arena, ir tt kai išrinks konservus

Vel

Gales kaunieciai vel skaityt plakatus, kad Kaune pinigu nera nes visus Vilnius ateme!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS