Prezidentas Birštone su Kauno regiono merais aptars laivybą Nemune | KaunoDiena.lt

PREZIDENTAS BIRŠTONE SU KAUNO REGIONO MERAIS APTARS LAIVYBĄ NEMUNE

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį Birštone su Kauno regiono merais ir turizmo sektoriaus atstovais aptars laivybos Nemuno aukštupyje plėtros iššūkius ir kitus regionui rūpimus klausimus.

Prezidentūra nurodo, kad šalies vadovas Kauno regione daugiausia dėmesio skirs turizmo galimybėms, su regiono turizmo sektoriaus atstovais aptars koronaviruso paveikto turizmo situaciją Lietuvoje, turizmo aplinkos gerinimo aktualijas ir regionų patrauklumo didinimo perspektyvas.

G. Nausėda kartu su merais bei Vidaus vandenų kelių direkcijos atstovu plauks laivu Nemunu, kur apžiūrės upės ruožą ir aptars keleivinės ir pramoginės laivybos skatinimo galimybes, Nemuno aukštupio valymo finansavimo klausimus.

„Darbo dienos metu taip pat bus keliami aktualūs klausimai, susiję su savivaldybių savarankiškumo stiprinimu, korupcijos prevencija, viešaisiais pirkimais, ikimokyklinio ugdymo prieinamumu, aplinkosauga, kelių rekonstrukcija, vandentvarkos projektais“, – teigiama Prezidentūros pranešime.

Susitikimuose su Birštono ir Kauno miestų, Kauno, Jonavos, Raseinių, Prienų, Kėdainių ir Kaišiadorių rajonų merais šalies vadovas žada aptarti ir šioms savivaldybėms aktualias problemas.

Prezidentas su komanda jau dirbo Utenos, Telšių, Marijampolės regionuose, taip pat karantino sąlygomis nuotoliniu būdu dalyvavo susitikimuose su Klaipėdos regiono atstovais.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

yra daug

svarbesniu Lietuvai ir Tautai klausimu,duju geldos ir energetikos privaciu uabu lobizmas Tautos saskaita,prezidentas galetu pasiulyt daug ka nacionalizuot ,nes daug kas yra privatizuota pazeidziant LR KONSTITUCIJA. O gal prezidentas aklas,ar neturi ipareigojimu ,o gal virvutes tampydami 'neleidzia ' jam mastyt Tautos vardu,nors Tauta ji isrinko. O gal tik garbe, As Prezidentas ! ir visa jo 'galia' ?

Rita

Dar viena prezidento pramoga.

Čiubaka

ilgas žadėjo ir jurbarkiečio byloje teisingumą, bet...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS