Prieš lemiamas LKL finalo rungtynes – įspūdingos sirgalių eisenos | KaunoDiena.lt

PRIEŠ LEMIAMAS LKL FINALO RUNGTYNES – ĮSPŪDINGOS SIRGALIŲ EISENOS

  • 11

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finale susitinkančių komandų sirgaliai ruošiasi šeštadieniui, kai paaiškės lygos čempionai. 

Šeimininkai – Kauno „Žalgirio“ komandos aistruoliai užsikurs eisenoje nuo Vienybės aikštės iki arenos.

„Jeigu esi žaliai baltas ir jau dabar neramiai trypčioji prieš ateinantį šeštadienį – šis pranešimas tau. Šią dieną visas miestas turi gyventi krepšiniu ir kad į jį įneštume dar daugiau gyvybės organizuojame žaliai baltų eiseną“, – feisbuke kvietė „Green White Boys“.

14.30 val. visi Kauno „Žalgirio“ fanai renkasi Vienybės aikštėje, o 15 val. pajuda „Žalgirio“ arenos link.

„Keliausime į areną garsiai ir galingai, o vėliau visa tai privalėsime perteikti ir komandai rungtynių metu. Tiek eisenoje, tiek jau arenoje laukia maksimalus išsitaškymas. Tiesiog negali to praleisti! Atiduodame visas savo jėgas komandai ir padarome, kad titulas grįžtų ten, kur jam ir vieta!“, – rašė sirgaliai.

LKL čempionų titulą ginančio „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“ feisbuke pranešė, kad į Kauną atvyks traukiniu.

„Šios rungtynės bus istorinės, tad nepraleiskite progos tapti to dalimi. Visus, kurie jau turi nusipirkę bilietus ir nori vykti kartu, raginame pirkti bilietus į traukinį. Visus vykstančius savarankiškai kviečiame jungtis prie „Ryto“ fanų eisenos nuo stoties iki arenos!“ – ragino vilniečių palaikymo entuziastai, eiseną planuojantys kiek anksčiau nei varžovų sirgaliai.

Bilietai į šias varžybas seniai išpirkti, belieka laukti gražios kovos krepšinio aikštelėje ir tikėtis, kad bus išvengta agresyvios sirgalių priešpriešos už arenos ribų.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

ttyyttyy

„Žalgiris“ – „Rytas“ (tiesiogiai) :: Legendos.clan.su/

siandien

bus ragai raudonom lervom

Jooo

Kodėl Žalgiris nenaudoja spaudimo? Jei Vilniuje rungtynių pabaigoje būtų paspaudę, būtų laimėję. Na ir baudų daugiau kaip 10 neįmetė...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS