Amalių pervažos geriau vengti | KaunoDiena.lt

AMALIŲ PERVAŽOS GERIAU VENGTI

Trečiadienį popiet Kaune, Ateities plente, susidariusios spūstys nuolat šia gatve važinėjantiems vairuotojams pasirodė įtartinos. Paaiškėjo, kad ne be pagrindo.

„Lietuvos geležinkelių“ atstovas Vidmantas Gudas patvirtino, kad pervažoje įvyko incidentas. Mirksint raudonam šviesoforo signalui, moters vairuojamas automobilis įvažiavo į pervažą.

Laimei, tragedijos išvengti pavyko. Pervažos užtvara nusileido ant ne vietoje atsidūrusio automobilio. Vairuotoja nenukentėjo, bet apgadintas automobilis ir sugedo užtvaros mechanizmas.

„Traukinių greitį teko sumažinti iki 40 km per val. Mūsų specialistai jau vietoje, tvarkoma užtvara. Eismas pamažu atsistato“, – ramino V.Gudas.

Piko valandomis Amalių pervaža minima kaip viena sudėtingiausių ir didžiausias spūstis sudaranti vieta. Apie 15 val. Ateities pl. važiavę kauniečiai portalui kaunodiena.lt sakė neabejojantys, kad jei situacija negerės, piko laiku automobilių spūstys nusidrieks iki magistralės Kaunas – Vilnius.

„Lietuvos geležinkelių“ atstovas tvirtino, kad iki darbo dienos pabaigos įmonės darbininkai sutaisys užtvarą, tačiau dėl viso pikto rekomendavo rinktis mažiau rizikingą maršrutą namo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

mmm

Apie tuneli kalbama turbut 10 metu. Manau kalbesime dar 10.

negerai

Nesamonė tas padarytas kelio išplatinimas pervažiavus nuo Petrašiūnų pusės Amalių pervažą . Rytais kuomet mašinų pikas atvažiuojantys nuo Palemono pusės turi nerealiai saugotis iš Petrašiūnų apsisukinėjančių mašinų, norinčių patekti į Chemijos prospektą. Stačiai stabdo eismą ir braukia vos ne mašinų šonais. Jos ttikrai suįžūlėjo, nes sukasi ne viena, o po keletą. Kalbėjomės su Autonspekcijos administracija - jie aiškina, kad eismas tai ne pageidavimų koncertas. Gali tik galvoti, kad tikriausiai ponai iš autoinspekcijos sukinėjasi, kad patogiau nuvažiuoti į darbą Chemijos pr. Eismas Ateities plente jau pasiekęs kritinį nepatogumą.

JO

Apie viaduką ar tunelį jau kalbama 20 metų. Viskas vėžlio greičiu, t.y. nuo kadencijos iki kadencijos, tiek Seime, tiek savivaldybėje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS