„Norfoje“ pirktų saldainių atsikandusi pirkėja: vėmiau visą vakarą | KaunoDiena.lt

„NORFOJE“ PIRKTŲ SALDAINIŲ ATSIKANDUSI PIRKĖJA: VĖMIAU VISĄ VAKARĄ

Savaitgalį įsigijusi saldumynų pirkėja, kaip pasakojo, namo parsinešė ne tik juos, bet ir neprašytų baltymų kirmėlių pavidalu.

„Rašau dėl kirmėlių saldainiuose incidento“, – kreipėsi skaitytoja.

Ji nurodė, kad spalio 20 d. pirko prekių Vilniaus „Norfoje“, esančioje Zujūnų g. 1.

„Vakare atsikandau saldainio „Raudonoji aguona“ ir saldainio kitoje pusėje pamačiau besirangančią šlykščią kirmėlę. Po tokio įvykio, vėmiau visą vakarą nuo šleikštulio, patyrus tokią bjaurastį. Pralupau ir kitus saldainius, radau ir daugiau kirmėlių, kituose ir voratinklių. Saldainiai „Pupa“, taip pat neaišku kokio senumo, nes visiškai išblukę“, – teigė moteris.

Pridūrė, kad šioje parduotuvėje jai tekę nusipirkti sugedusių pieno produktų, kad yra jautęsis „sugedusio maisto kvapas kai kuriuose skyriuose“.

„Kas kiek laiko apsilankau su viltimi „gal jau susitvarkė“, vis dėl to naujas šūkis yra „Keičiamės dėl Jūsų“. Deja, šis kartas buvo paskutinis lašas, manau, kad Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba turėtų susidomėti dėl higienos normų pažeidimų“, – kalbėjo skaitytoja.

Prekybos tinklo „Norfa“ atstovas Darius Ryliškis portalui kauno.diena.lt komentuodamas skaitytojos teiginius atsiprašė.

„Nors prekės yra tikrinamos reguliariai ir, suprantama, laikomos lentynose nustatytomis sąlygomis, kartais tokių nemalonių dalykų pasitaiko. Šioje parduotuvėje atliekamas visų saldainių patikrinimas, o minimi saldainiai buvo išimti iš prekybos ir perduoti utilizuoti. Apie įvykį informuotas gamintojas AB „Vilniaus pergalė“, – nurodė D. Ryliškis.

Jo žiniomis, bendrovės administracija nurodė kitoms tinklo parduotuvėms atlikti analogiškus patikrinimus dėl šių saldainių.

Pralupau ir kitus saldainius, radau ir daugiau kirmėlių, kituose ir voratinklių.

Priminė, kad pirkėjas įsigijęs netinkamą gaminį, gali kreiptis į parduotuvę, ir jam bus grąžinti pinigai.

„Įvykus incidentui parduotuvėje dėl konkrečios prekės, dažniausiai atliekamas tos rūšies maisto prekių patikrinimas ir kitose tinklo prekybos centruose. Paprastai, vienoje parduotuvėje nustatytų prekės trūkumų kituose prekybos taškuose neaptinkama. Dažniausiai tai būna konkrečios prekės atskiroje parduotuvėje problema, kuri nedelsiant yra sprendžiama“, – komentavo atstovas.

Laukiame Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos komentaro. Jį gavę, publikaciją papildysime.

GALERIJA

  • „Norfoje“ pirktų saldainių atsikandusi pirkėja: vėmiau visą vakarą
Gairės: saldumynai, kirmėlės, prekės, vartotojas, Užkratas, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, Norfa, kirmėlės saldainiuose, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (108)

Tomas

Teko Norfoje pirktus žemės riešutus išmesti dėl tokių pačių kirmėlių. Rašiau el.paštu Norfai - jokios reakcijos...

tam vemiui

va, kodėl Jansonas nuėjo dirbti pas AiG patarėju, nes "Respublikos " niekas neskaito,, taip ir su Kauno tiesa, kartojasi ir kartojasi

vemiui

nuo straipsnio sausdinamo du menesius gėda
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS