Aliarmas savivaldybėje – tarnautojo šeimoje diagnozuotas koronavirusas | KaunoDiena.lt

ALIARMAS SAVIVALDYBĖJE – TARNAUTOJO ŠEIMOJE DIAGNOZUOTAS KORONAVIRUSAS

  • 20

Koronavirusas šią savaitę dar labiau pakoregavo Kauno miesto savivaldybės darbą. Dalis darbuotojų paprašyti dirbti iš namų, kol laukiama vieno iš jų koronaviruso tyrimo rezultato. Jo prireikė po kontakto su užsikrėtusiu asmeniu.

Kauno mero patarėjas ryšiams su visuomene Tomas Jarusevičius portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad dėl koronaviruso grėsmės iš namų ėmė dirbti dalis savivaldybės darbuotojų.

To prireikė, nes vieno tarnautojo atžalai diagnozuotas COVID-19.

„Šįryt gavome informaciją, kad vienos iš savivaldybės darbuotojų atžalai konstatuotas teigiamas COVID-19 atvejis. Savivaldybėje nedelsiant imtasi visų būtinų saugumo priemonių: tiek darbuotoja, tiek ir su ja bendravę skyriaus kolegos – visi turėjusieji galimą tiesioginį kontaktą – šiuo metu izoliuoti“, – teigė T. Jarusevičius.

Vėliau jis patikslino, kad kol kas kolegos tik išleisti dirbti nuotoliniu būdu, kol laukiama bendradarbio tyrimo rezultatų. Atitinkamai pagal juos bus imamasi tolesnių veiksmų bei priemonių.

„Konsultuojamės su Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistais ir esame pasirengę paisyti jų nurodymų bei rekomendacijų“, – sakė T. Jarusevičius.

Jis patikino, kad nė vienam iš savivaldybės administracijos darbuotojų iki šiol COVID-19 liga nėra diagnozuota.

„Esame numatę atlikti tyrimus, kad įsitikintume, jog savivaldybės lankytojai, administracijos kolegos ir jų šeimų nariai bei kiti aplinkiniai žmonės yra saugūs“, – kalbėjo savivaldybės atstovas.

Gairės: koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, Kauno miesto savivaldybė, darbuotojai, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Pafas-1

Po tokių palinkėjimų nebijai išdvėsti pats?

Karma

tikekimes kad serga koncerwatines uteles...

Pafas

Galetu isvis isdvesti ta krabo isviete
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS