Senamiestyje dingo šuo: šeimininkai žada dosniai atsilyginti | KaunoDiena.lt

SENAMIESTYJE DINGO ŠUO: ŠEIMININKAI ŽADA DOSNIAI ATSILYGINTI

  • 16

Sekmadienio vakarą Kauno senamiestyje, Nemuno krantineje, dingo šiba inu (Shiba Inu) veislės kalytė Alita. Šeimininkai prašo geraširdžių žmonių pagalbos.

„Alita nusivijo katę, tačiau apylinkes žino, tad tikrai turėjo grįžti namo. Ieškojome, tačiau jos besiblaškančios neradome – dingo kaip į vandenį. Paskęsti ji negalėjo, nes yra baili. Beje, šios veislės šunys puikiai plaukia. Spėjame, kad kažkas galėjo ją pasisavinti, bet vis dar neprarandame vilties ją surasti“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo šešių mėnesių keturkojės šeimininkė Jurgita.

Dingęs augintinis yra „čipuotas“, turi kilmės dokumentus. Anot pašnekovės, anksčiau kalytė nebuvo pabėgusi, o vietiniai ją puikiai pažįsta. 

„Grąžinusiam Alitą asmeniui žadame apie 500 eurų sumą. Ji yra labai brangi šeimos draugė“, – sakė pašnekovė.

Turintys reikšmingos informacijos žmonės gali kreiptis šiais telefono numeriais: Donatas +370 (687) 88 844 arba Jurgita  +370 (607) 85 066.

GALERIJA

  • Senamiestyje dingo šuo: šeimininkai žada dosniai atsilyginti
  • Senamiestyje dingo šuo: šeimininkai žada dosniai atsilyginti
  • Senamiestyje dingo šuo: šeimininkai žada dosniai atsilyginti
Šeimininkų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Klaustukas

ooo tai šuo nutrūko nuo pavadžio kad nusivijo katę?Ar tesiog buvo palaidas?:) Nes jei palaidas tai turbūt nelabai reikalingas buvo ;)

As

Suo labai jaunas. Jei prieraisus- kazkas jau pasisavino.

Patarimas

Nereikia pratinti šuns prie svetimų-duoti gniaužyti, niurkyti ir pan. Tai tada ir nepavogs niekas. O dabar tai ko verkiat? Turit nuostabų šunį-nueis su bet kuo :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS