Šįkart policija ieško ne nusikaltėlio: jei jūs pametėte nemažą pinigų sumą – atsiliepkite! | KaunoDiena.lt

ŠĮKART POLICIJA IEŠKO NE NUSIKALTĖLIO: JEI JŪS PAMETĖTE NEMAŽĄ PINIGŲ SUMĄ – ATSILIEPKITE!

  • 5

Šią istoriją būtų galima vadinti laiminga, jei pareigūnams pavyktų surasti pamestų pinigų savininką ir jam juos grąžinti.

Jau savaitę Kauno pareigūnai bando išsiaiškinti kam priklauso balandžio 26 dieną apie 12.30 val. pamesta ir pilietiškos moters rasta nemaža grynųjų pinigų suma. Pinigai rasti Kaune, senamiestyje. Juos radusi moteris dar bandė ieškoti pinigų savininko pati, tačiau nepavykus jo rasti, ji pinigus atnešė į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariatą.

Džiaugiamės, kad mūsų mieste gyvena tokie pilietiški žmonės.

„Džiaugiamės, kad mūsų mieste gyvena tokie pilietiški žmonės. Viliamės, jog tikrasis pinigų savininkas ar savininkė greitai atsiras“, – kalbėjo pareigūnai.

Asmenį, kuriam priklauso pinigai, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Dovydą Sinkų tel. nr. +370 60 627135, el. p. dovydas.sinkus@policija.lt arba atvykti į Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariatą adresu Kęstučio g. 42, Kaunas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

franjo

Kvailinimas. Amžinai žaliuojanti durniaus paieška.

ale

kazkokia nesveika ta kur rado ir nunese i policija, saziningai uzdirbtus pinigus zmones saugo, o nemeto gatvese, matyt dar ne paskutinius pamete tai ir neatsiliepia

Nepasitikintis

Niekada neneščiau į policiją,paskui neaišku kur dingsta.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS