Šimtametę užgrūdino darbas | KaunoDiena.lt

ŠIMTAMETĘ UŽGRŪDINO DARBAS

  • 0

Kauno rajone gyvena keturi senoliai, kurie šiemet šventė savo 100-mečio jubiliejų. Viena jų – Raudondvario seniūnijos gyventoja Ona Buslevičienė.

Gruodžio 2 d. Bernatonių kaime gimusi Ona čia praleido visą savo gyvenimą. Netrūko ir džiaugsmo, ir skausmo. Bernatonių pradinėje mokykloje Ona baigė keturias klases. Žuvus tėčiui, daugiau mokytis nebuvo sąlygų – trūko pinigų, reikėjo padėti mamai ūkyje. Moteris daug metų dirbo pas ūkininkus įvairius lauko darbus, vėliau įsidarbino eksperimentiniame gyvulininkystės ūkyje. Už gerą darbą yra pelniusi apdovanojimų.

Visiems, atvykusiems jos pasveikinti, moteris linkėjo sveikatos ir taip pat nugyventi 100 metų.

O.Buslevičienė su vyru susilaukė trijų sūnų ir dukros. Vyro ir sūnų jau nebėra tarp gyvųjų, 100-mete rūpinasi dukra Marijana ir anūkės. Jubiliatė džiaugiasi keturiais proanūkiais.

Įspūdingo jubiliejaus proga pasveikinti ilgaamžės ir perduoti jai simbolinių dovanų atvyko Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, Socialinės paramos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė, Raudondvario seniūnė Daiva Bulotienė ir seniūnijos socialinio darbo organizatorė Antanina Toločkienė.

Nors Onutės klausa vis labiau blogėja, moteris stebina humoro jausmu ir svetingumu. Visiems, atvykusiems jos pasveikinti, moteris linkėjo sveikatos ir taip pat nugyventi 100 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS