Siuntų taškai – naujos galimybės perkantiems internetu | KaunoDiena.lt

SIUNTŲ TAŠKAI – NAUJOS GALIMYBĖS PERKANTIEMS INTERNETU

  • 0

Populiarėjant prekybai internetu, e. verslas ieško vis naujų galimybių tobulinti savo teikiamų paslaugų kokybę.

Siuntinių gabenimo rinkos naujovė – DPD siuntų taškai, veikiantys parduotuvėlėse, salonuose ir kitose gyventojų dažnai lankomose vietose – tampa vis populiaresne alternatyva tradiciniams siuntų pristatymo būdams. Gyventojams patogu atsiimti e. parduotuvėse pirktas prekes vietose, kurias lengva įtraukti į savo kasdienius maršrutus.

Unikali galimybė greitai ir paprastai atsiimti siuntą netoli namų ar pakeliui į darbą turi ir akivaizdžių papildomų pranašumų užimtam žmogui, nes DPD siuntų taškuose nebūna didelių eilių, o ir derinti asmeninio laiko su kurjerio atvykimu nebereikia. Be to, ypač vyresnio amžiaus pirkėjams nelieka technologinio barjero, kurį žmonės patiria naudodamiesi rinkoje veikiančiais kompiuterizuotais siuntų terminalais, nes siuntų taškuose siuntas išduoda žmogus.

Vis labiau gyventojų mėgstama siuntų taškų paslauga leidžia e. verslo klientams pasiūlyti dar lankstesnę aptarnavimo sistemą. Vertinant paslaugos paklausą, matyti, kad e. parduotuvių, siunčiančių prekes per DPD siuntų taškų tinklą, skaičius tik didės. Juolab kad DPD planuoja tinklo plėtrą: šiuo metu Lietuvoje veikia 34, o iki metų pabaigos planuojama tinklą išplėsti iki 100 taškų.

„Šią naujovę pasiūlė mūsų partneriai DPD, o mes mielai jos ėmėmės ir skubėjome ją pasiūlyti savo e. parduotuvės klientams. Manau, siuntų taškai patogūs veikliam ir skubančiam miesto žmogui – taip jis gali užsukti siuntos į pasirinktą ir pakeliui iš namų ar darbo esantį tašką, kuriame dar ir teikiamos papildomos paslaugos ar parduodami produktai. Šiuo metu šis naujas siuntų atsiėmimo būdas tikrai populiarus tarp Beatos e. parduotuvės klientų“, – sakė e. parduotuvės „Beatos virtuvė“ atstovė Laura Kalvelytė-Murinienė.

Ateityje DPD siuntų taškuose ketinama pasiūlyti papildomų paslaugų, suteikiančių dar daugiau pridėtinės vertės prekybai internetu. Pavyzdžiui, kol kas e. verslas į DPD siuntų taškus gali siųsti tik tas prekes, už kurias jau sumokėta. Planuojama tobulinti šią sistemą ir leisti žmonėms atsiskaityti už prekes pačiuose taškuose.


Kaune DPD siuntų taškus rasite:

Drabužių valymo centruose „Panda“, Jonavos g. 60 ir Savanorių pr. 346;
Optikos salonuose „Vizija“, R.Kalantos g. 131 ir Veiverių g. 27;
Parduotuvėse „Sveiki produktai“, Islandijos pl. 32 ir Savanorių pr. 255.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS