Vyrų konfliktas prie vaikų darželio Kaune virto tikru detektyvu | KaunoDiena.lt

VYRŲ KONFLIKTAS PRIE VAIKŲ DARŽELIO KAUNE VIRTO TIKRU DETEKTYVU

Kauniečio Nerijaus rytą apkartino nemalonus incidentas prie vieno vaikų darželio. Sunkvežimiu prekes į šią įstaigą atvežęs vyras negalėjo į teritoriją patekti dėl čia stovinčio lengvojo automobilio. Tarp vairuotojų įsiplieskęs konfliktas neapsiėjo ir be policijos pareigūnų.

Į portalą kauno.diena.lt kreipęsis Nerijus pasakojo, kad nutikimas įvyko šį rytą, apie 8.35 val., prie Vaidoto g. 26 esančio Panemunės lopšelio-darželio.

„Esu maisto tiekėjas, todėl kaip įprasta atvažiavau atiduoti prekes. Tačiau privažiavęs vartus pamačiau, kad galimybės patekti į darželio teritoriją nėra – dalis įvažiavimo buvo užstatyti lengvojo automobilio „Škoda“. Sustojau netoliese ir pamačiau, kaip iš šios transporto priemonės išlipa vyras, o su juo – du vaikai“, – prisimena pašnekovas.

Nerijus pasakoja, kad minėtas vairuotojas iš karto sukėlė įtarimų.

„Kai jis išlipo iš savo „Škodos“, pamačiau, jog asmuo elgiasi keistai. Nuo jo sklido alkoholio kvapas, išvaizda taip pat leido įtarti, kad asmuo gali būti pagiringas ar neblaivus. Nieko nelaukęs paskambinau į Bendrąjį pagalbos centrą (BPC)“, – toliau pasakoja kaunietis.

Kol minėtas vairuotojas nuvedė vaikus į darželį, Nerijus laukė įvykio vietoje. Savo sunkvežimiu jis užstatė lengvąjį automobilį ir vylėsi, kad pareigūnai netrukus atvyks.

„Kauno dienos“ skaitytojo Nerijaus nuotr.

„Kai jis sugrįžo prie savo automobilio, pasakiau, kad čia tuoj atvyks policija. Nieko nelaukdamas jis sėdo į „Škodą“ ir šiaip ne taip išsisukdamas išvažiavo. Ar tas, kuris neturi ko slėpti, būtų taip greit pasišalinęs?“, – portalui kauno.diena.lt sakė pašnekovas ir paminėjo, kad BPC atstovams jis skambino ir antrąjį kartą.

Kai jis išlipo iš savo „Škodos“, pamačiau, jog asmuo elgiasi keistai. Kilo įtarimų, kad gali būti pagiringas ar net neblaivus.

Pokalbio su BPC atstovu metu Nerijus paaiškino, kuria kryptimi nuvažiavo automobilis. Apie tolimesnius pareigūnų veiksmus kaunietis teigė nežinantis.

„Kiek vėliau, jau galėjęs patekti į darželio teritoriją, atlikau savo darbus ir nusprendžiau pasikalbėti su čia dirbančiu personalu. Man buvo pasakyta, kad incidento herojus pasireiškia ne pirmą katą. Jis čia puikiai žinomas dėl savo elgesio“, – pokalbį baigia kaunietis.

Portalui susisiekus su BPC atstovu Nerijumi Žudžiu jis patvirtino, kad toks kauniečio pranešimas šįryt buvo gautas.

„Taip, žmogus mums taip pat minėjo apie galimai neblaivų vyrą, kuris atvežė savo vaikus į darželį. Mano žiniomis, pareigūnai buvo nuvykę į įvykio vietą“, – tiek informacijos galėjo pateikti viršininkas.

Policijai įtarimų nesukėlė

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė patvirtino, kad pranešimas tikrai buvo gautas ir ekipažas vyko į incidento vietą.

„Pareigūnams atvykus, minėtas automobilis „Škoda“ jau buvo pasišalinęs, todėl patruliai pradėjo jo paiešką mieste“, – sakė atstovė.

Po pietų portalą pasiekė informacija, kad minėtas vairuotojas – surastas. 

„Vyras policijai nesukėlė įtarimų, kad gali būti neblaivus ar net alkoholio vartojęs ryte. Su juo bendravo pareigūnai, buvo aiškinamasi, kas įvyko“, – sakė J. Kazragytė.

Policijos atstovė teigė, kad vyras pasakojo, jog tarp Nerijaus ir jo kilo žodinis konfliktas. „Škodos“ vairuotojas pripažino ir tai, kad savo transporto priemonę prie vaikų darželio pastatė netinkamai.

„Škodos“ vairuotojas: visa tai – šmeižtas

Po „Kauno dienos“ publikacijos į redakciją paskambino ir pats „Škodos“ vairuotojas. Vyras teigė, kad Nerijaus pateikta įvykio versija – šmeižtas. 

Pašnekovas teigė, kad visą dieną važinėja mieste ir alkoholio vartojęs nebuvo, tačiau į žurnalistės raginimą papasakoti savo įvykio versiją atsakė tik skambiu juoku.

GALERIJA

  • Vyrų konfliktas prie vaikų darželio Kaune virto tikru detektyvu
  • Vyrų konfliktas prie vaikų darželio Kaune virto tikru detektyvu
  • Vyrų konfliktas prie vaikų darželio Kaune virto tikru detektyvu
"Kauno dienos" skaitytojo Nerijaus nuotr.
Gairės: incidentas Kaune, vaikų darželis, galimai neblaivus tėvas, užstatė įvažiavimą, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Žinoma

ekspeditoriai yra teisūs. Atveža tėvai vaiką iki pat durų,tingi su...binę pajudint.Tokių iš pin dė ju sių tėvų abstu. Jie tik reikalaut moka iš kitų. Ir visur,ne tik darželiuose. O ekpeditoriams dėžes,maišus reikia tąsyt po keliolika metrų dėl užstatytų mašinų, tinginių tėvų. Aplamai tėvai mašinas turi palikt už vartų,o vaiką paėmus už rankos įvest į darželį ir nurengus lauko drabuźius pristatyt auklėtojai. Kokie gali būt važinėjimai tėvams su lengvąja mašina darželio teritorijoje. Juk ten iš bet kurio kampo gali kitas vaikas išbėgt. Grieštai nustatyt,kad nebūtų jokie važinėjimai darželio teritorijoje,išskyrus aptarnaujančiam personalui.

Anonimas

Ko gero tas prekių vežikas, norėdamas "sudominti" policiją sąmoningai melavo, kad jis atrodė girtas. Nes tikėjosi, kad tik taip prisišauks policiją. Tą, manau, suprato ir sugavę "girtuoklį" policininkai, tad didesnio dėmesio neskyrė konfliktui. Gi būna, kad pasistatoma mašina vos keletui minučių, bet karštakošiai to tik ir laukia.

Edita

Dar reikėjo vakare patikrinti :), o jei iš tikrųjų girtas - tai jis ramiai nuo 8.35 iki pietų galėjo ne vieną perėjoje numušti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS