Su duobėmis daugiabučių kiemuose kauniečiai „kovoja“ išradingai | KaunoDiena.lt

SU DUOBĖMIS DAUGIABUČIŲ KIEMUOSE KAUNIEČIAI „KOVOJA“ IŠRADINGAI

  • 14

Ne tik naujai išklotose Kauno gatvėse, bet ir kiemuose kauniečiai fiksuoja atsivėrusias duobes. Nesulaukdami pagalbos iš tarnybų, gyventojai sugalvoja, kaip išradingai jas užtaisyti.

Sekmadienį socialiniame tinklalapyje pasirodė nuotraukos, kurios tikriausiai sukėlė šypsena ne vienam, ne tik jas mačiusiam internete, bet ir realiai.

„R.Kalantos g. po renovacijos darbų kieme paliko metro gylio „dovanėlę“. Pasodinome medelį, kad atkreiptume dėmesį ir apsaugotume čia važiuojančias transporto priemones“, – tokį įrašą prie įkeltų nuotraukų paliko kaunietė Vilma.

Susisiekus su nuotraukų autore paaiškėjo, kad duobėje, pripiltoje žemių, nutupdytos tik šakos, o ne medelis. Kaunietė teigia, kad tokių priemonių teko imtis po to, kai daugiabučio gyventojai kelis kartus kreipėsi į tarnybas, tačiau jos taip ir nesureagavo.

„Žinau, kad kaimynai ne kartą skambino, tačiau ta duobė kaip yra, taip yra. Kiemas neseniai atnaujintas, o duobė tokio gylio. Kas bus toliau? Juk ir ratus galima palikti į tokią įvažiavus“, – apie galimas pasekmes užsimena pašnekovė.

Mergina tikisi, kad netrukus į tokį nekasdienį vaizdą dėmesį atkreips ir kelių tvarkytojai.

Portalas primena, kad pastebėjus tokią ar panašią situaciją galima skambinti bendruoju Kauno savivaldybės įmonių telefonu 8-800 20 000 ir spausti numerį 7. Tuomet informaciją galėsite pateikti tarnybos atstovui.

GALERIJA

  • Su duobėmis daugiabučių kiemuose kauniečiai „kovoja“ išradingai
Skaitytojos Vilmos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Vladimiras Moskvičiovas

PASKAMBINAU-8-800 20 000 -LAUKIU -LAUKIU -LAUKIU- PAGALIAU ATSAKE KAD PASKAMBINS VELIAU MAN Į NUMERI NES VISI OPERATORIAI KAUNE ŠIO METU UŽIMTI -KIEK LAUKSIU-PARAŠYSIU VĖL ČIA KOMENTARĄ-NETYLESIU

Šū-džius

Reikia visiems šikti į tas duobes ir jos užsilygins

ALKOHOLIKAS

Matyt tai JADZĖS DARBAS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS