V. Matijošaitis apie savo sveikatą: skleidžiantys gandus tegul nemala liežuviais meluodami | KaunoDiena.lt

V. MATIJOŠAITIS APIE SAVO SVEIKATĄ: SKLEIDŽIANTYS GANDUS TEGUL NEMALA LIEŽUVIAIS MELUODAMI

  • 174

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis kategoriškai paneigė viešumoje skleidžiamą melą, esą jis darbe šią savaitę nepasirodė dėl rimtų sveikatos problemų. Tokie gandai antradienį buvo skleidžiami savivaldybėje, apie tai pranešė ir keli portalai.

„Gal kažkam ir norėtųsi, kad turėčiau bėdų su sveikata, bet jiems teks nusivilti – jaučiuosi gerai. Skleidžiantys gandus tegul pasituri tas kalbas sau ir nemala liežuviais meluodami“, – portalui kauno.diena.lt sakė V. Matijošaitis.

Iš tiesų iki ketvirtadienio jis turi nedarbingumą, tačiau apsilankymas pas medikus susijęs su planinėmis procedūromis.

„Kaip darbe, taip ir asmeniniuose reikaluose stengiuosi viskuo rūpintis laiku, kad po to nebūtų per vėlu. Klausau, ką pataria medikai. Jeigu rekomenduoja atlikti kokį nors tyrimą – tą ir darau.

Nelaukiu, kol prasidės problemos, todėl sveikatą tikrinuosi reguliariai. Patariu tai daryti ir kitiems“, – teigė Kauno meras, pridūręs, kad ketvirtadienį grįžta ir tęsia darbus.

Rašyti komentarą
Komentarai (174)

...

Gėda, kad Kauną tebevaldo suktas sovietinis feodalas.

Obektyviai

Meras turi rūpintis miestu.Gal palyginam kaip atrodė Kaunas prieš dešimt metų ir dabar.Mane kaip kaunieti tenkina dabartinis Kauno vaizdas, tai reiškia, kad meras pasirūpino miestu.Jeigu yra problemu su pačiu meru tuo pasirūpins prokuratūra.Kol kas meras savo poste ir toliau rūpinasi miestu,nes prokuratūra nemano kad jis turi būti kitur.Visą kitą sliekų ieškojimas šiknoj.Taškas

kakava

Propagandistai kepa straipsnius vieną po kito, skleisdami melą apie merą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS