Valstybės pažangos strategija „Lietuva 2050“: pokalbiai apie ateitį | KaunoDiena.lt

VALSTYBĖS PAŽANGOS STRATEGIJA „LIETUVA 2050“: POKALBIAI APIE ATEITĮ

  • 17

Norintys ateitį kurti šiandien, kovo 22 d. 17.30 val. kviečiami susitikti su Valstybės pažangos tarybos nariais, Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarais Aleksandru Abišala ir Rimvydu Valatka. Pokalbiai apie ateitį vyks Kauno rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje (Vytauto g. 21, Garliava).

Diskusijoje svarstysime, kokie pokyčiai, iššūkiai mūsų laukia ir kokio proveržio siekiame Kauno rajone per ateinančius 30 metų. Diskutuosime apie pasitikėjimo kultūrą, valstybės valdymą, žiniasklaidos vaidmenį formuojant visuomenę, atsparumą ir pilietiškumą. Taip pat dalysimės ateities vizijomis: kokią 2050-ųjų Lietuvą regime? Pokalbį moderuos Vyriausybės kanceliarijos patarėja, „Lietuva 2050“ koordinatorė Modesta Kairytė.

Valstybės pažangos taryba – tai 40 narių patariamoji institucija Vyriausybei ir ministrei pirmininkei valstybės ateities projektavimo ir pažangos klausimais. Tarybai priklausantys politikos, verslo, mokslo, kultūros, nevyriausybinių organizacijų atstovai rengia valstybės pažangos strategiją „Lietuva 2050“, atspindinčią valstybės pažangos viziją, vystymosi kryptis ir siekiamus rezultatus iki 2050-ųjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

geriau pasakykite ,

kur padėjote Garliavos m e r g a i t ę, ar ji gyva ?

nusikaltę KGB-tai,nelyskite į AKIS,

esate p a s i s l ė p ę kgebisto OŽIO UŽPEČKYJE 75 metams ir tūnokite iki mirties-- ne sovietiniam AGENTAMS "rūpintis" Lietuvos VALSTYBĖS ateitimi , kaip KGB-tai " rūpinasi" ŽMONIŲ gyvenimu , matome Ukrainoje

LRT ir Delfio

pakerksnutes....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS