Verslo ir kandidatų į merus debatai: koks bus rytojaus Kaunas? | KaunoDiena.lt

VERSLO IR KANDIDATŲ Į MERUS DEBATAI: KOKS BUS RYTOJAUS KAUNAS?

  • 23

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai (KPPAR) kviečia kandidatus į Kauno merus debatuose išsakyti savo poziciją dėl verslo skatinimo mieste. Verslo atstovai viliasi išgirsti ne tik planų, kaip bus siekiama pritraukti investicijų, bet ir koks apskritai požiūris į verslą Kaune.

Rūmai jau septintą kartą organizuoja kandidatų į merus ir verslo atstovų debatų ciklą. Pirmasis toks renginys vyko dar prieš 2011-ųjų  savivaldos rinkimus. Dabar verslininkai ir vėl kviečia visus kandidatus į Kauno miesto savivaldybės merus į debatus „Kaunas rytoj“. Tai bus proga ne tik išsakyti savo poziciją, kaip turi augti miestas, kaip pritraukti investicijas, bet ir galbūt atrasti naujų projektų ar idėjų, kur galėtų bendradarbiauti viešasis ir verslo sektoriai.

„Verslas tikisi geriausio sprendimo. Mūsų lūkesčiai aiškūs – norime ir skaidrumo, ir geresnio bendradarbiavimo, nes kartais to tikrai trūksta. Mums svarbus ir investicijų pritraukimas į Kauno miestą. Žinoma, pastaraisiais metais matome proveržį, bet čia negalime atskirti miesto nuo Kauno rajono, nes į Laisvąją ekonominę zoną abi savivaldybės deda daug pastangų. Norėtųsi, kad būtų investicijų tęstinumas.

Verslas tikisi geriausio sprendimo. Mūsų lūkesčiai aiškūs – norime ir skaidrumo, ir geresnio bendradarbiavimo.

Debatai yra gera proga pasižiūrėti ir išgirsti tai, ką apie verslą mąsto kandidatai į merus. Dabar tarp jų nėra bendros nuomonės, tad debatai tikrai padės apsispręsti, o gal ir patys kandidatai pasiūlys kokių nors naujų idėjų“, – ko tikisi iš verslo atstovų ir kandidatų į Kauno merus debatų, kalbėjo KPPAR generalinė direktorė Olga Grigienė.

Registracija į renginį vyks iki vasario 21 d. Norint užsiregistruoti ar kilus klausimų dėl debatų, galima susisiekti su KPPAR Verslo atstovavimo skyriaus vadove Daiva Vyšniauskiene e. paštu daiva.vysniauskiene@chamber.lt arba tel. +370 687 36 240.

Kandidatų į Kauno merus ir verslo atstovų debatai vyks 2023 m. vasario 23 d., ketvirtadienį, 16 val. Kauno savivaldybės posėdžių salėje (Laisvės al. 96, Kaunas).

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

to vakar debatuose

todėl bukas chamas debatų vengia, nes tada pasimato visas sovietinio mento šlykštumas.

ALGIRDAS.

ŠAUNUOLIS MERAS , Į HOMOFILŲ KALAUSIMUS NEATSAKINĖJO .

vakar debatuose

Kauno meras pasirodė kaip visiškas neišprusėlis, chamas, tujinosi, klausimus ignoravo...Buvo labai labai gėda žiurėti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS