Vienas „Žalgirio“ lyderių apie pokyčius Kaune: per dvejus metus miestas paaugo | KaunoDiena.lt

VIENAS „ŽALGIRIO“ LYDERIŲ APIE POKYČIUS KAUNE: PER DVEJUS METUS MIESTAS PAAUGO

  • 9

Po metų pertraukos į „Žalgirį“ grįžęs legionierius iš Prancūzijos Leo Westermannas, duodamas interviu „Žalgirio TV“, pasidalino savo mintimis apie besikeičiantį Kauną. Krepšininko teigimu, Kaunas išgyvena augimo etapą.

„Visų pirma, per tuos dvejus metus miestas paaugo. Taip, tai tiesa. Galiu drąsiai teigti, jog tai nutiko daugeliu aspektų. Kai pirmą kartą atvykau čia, nekilnojamojo turto pasiūla nebuvo tokia įspūdinga, kokia ji yra dabar. Dabar turėjau daug variantų rinkdamasis būstą gyvenimui. Pernai rugpjūtį aplankiau nemažai butų, namų“, – kalbėjo L. Westermannas.

Anot jo, švaresnės, tvarkingesnės miesto gatvės ir kitos aiškiai matomos permainos rodo, kad miesto vadovai čia sėkmingai tvarkosi. Dar labiau žalgiriečiui savimeilę glosto vis gausėjančios žaliai baltų aistruolių gretos.

Anot jo, prieš dvejus metus buvęs palaikymas neprilygsta tam, ką pastaruoju metu žaidėjai patiria kone kiekvienose rungtynėse: „Aiškiai matyti, jog praėjęs sezonas ypatingai paveikė sirgalius. Turime fanų, kurie nuolat keliauja su mumis. Palaiko mus ten, kur prieš dvejus metus neturėjome jokio palaikymo. Lietuvoje susidaro įspūdis, jog kiekvienoje arenoje žaidžiame lyg namuose.“

26 metų 198 cm ūgio „Žalgirio“ atakų organizatorius su pasididžiavimu kalba apie savo komandos draugų pasiekimus praėjusiame sezone ir tikina esąs laimingas galėdamas vėl žaisti Lietuvos čempionų gretose.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Realybė

Kaunas yra labiausiai sumažėjęs Lietuvos miestas procentaliai.Yra toks puslapis mapijoziai lt, kuriame yra detali statistika su žemėlapiais.Imant Kauną ir Kauno rajona - vistiek giliam minuse. + Kauno rajono naujų statybų planavimas ir architektūra - kaip ir penkūnkiemis - vienas LT žmonių bukumo simbolių. Jei lauke kaip Užledžiuose pristatai kartonkių tankiai - tai dar ne miestas..

Nerka

Del Kauno tai valio,bet pats Leo tikrai pasikeite-tik ne i gera puse! :D

mind

Saunuolis Leo Westerman. Linkime grazaus zaidimo ir kad traumos aplenktu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS