Absurdiška motociklininko klaida vos nesibaigė tragedija: nepilnametė auka laikėsi visų taisyklių | KaunoDiena.lt

ABSURDIŠKA MOTOCIKLININKO KLAIDA VOS NESIBAIGĖ TRAGEDIJA: NEPILNAMETĖ AUKA LAIKĖSI VISŲ TAISYKLIŲ

  • 3

Ketvirtadienio pavakarę Kaune – M.K.Čiurlionio tilto prieigose įvyko skaudi nelaimė, privertusi prisiminti kurioziškus nutikimus ties prekybos centrais, kai sumaišiusios automobilių pedalus į jų vitrinas įvažiavo išsiblaškiusios automobilių vairuotojos. Šį kartą šį „triuką“ pakartojo 40-metis motociklo „Yamaha“ vairuotojas.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, ketvirtadienio eismo įvykiuose Kaune nukentėjo net trys pėstieji eismo dalyviai. Tarp jų – ir vienintelis tądien šalyje eismo įvykiuose sužeistas nepilnametis.

Tai įvyko prieš septintą vakaro Prietilčio gatvės vingyje. Minėtam motociklininkui sumaišius stabdžio rankenėlę su akseleratoriaus, jo transporto priemonė įvažiavo į pėsčiųjų taką, kur partrenkė septyniolikmetį.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad ši nelaimė įvyko 18.50 val. Ir minėtas motociklininkams, kuris, kaip nustatyta, buvo blaivus, kliudė dviratininką. Šis stovėjo prie pėsčiųjų perėjos, nulipęs nuo dviračio. 2004 m. gimęs nukentėjusysis iš įvykio vietos buvo išvežtas į gydymo įstaigą. Tačiau, anot policijos atstovės, jo patirti sužalojimai nėra sunkūs.

Remiantis Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėmis, ketvirtadienį Kaune užregistruota daugiausia eismo įvykių šalyje, per kuriuos nukentėjo žmonės. Motociklininkai tądien taip pat dalyvavo trijuose eismo įvykiuose, užregistruotose skirtingose Lietuvos vietose. Tik kitais dviem atvejais nukentėjo jie patys.

Be jau minėto septyniolikmečio Kaune eismo įvykiuose ketvirtadienį nukentėjo ir dvi jaunos moterys – 22-ejų bei 36-erių metų pėsčiosios.

Gairės: avarija, avarija LT, motociklininkas, partrenktas dviratininkas
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Trikojis \\\\\.../////

"Klaida".Visa klaida GREITIS.Ar kas nors matėte normaliai važiuojanti moto'gaidy?

Pastaba

Kelių policijai turėtų būti žinomas motociklo valdymas. Čia ne automobilis, stabdžio ir akseleratoriaus valdymas visiškai skiriasi (spausti svirtį ir sukti rankeną), sumaišyti neįmanoma. Nebent "taip reikia".

x

siaip tai vairuotojai neturetu "maisyti pedalu" jie turi matyti ir saugotis, saugoti kaip ir skandinavu salyse. Panasu lietuvoi visi nervuoti skuba, lekia.. Gal reiktu valstybei pamastyt kiekvienam po "nuosava" graba "perspektyvai" juk greit trauksim zole SAVO reikmem? p.s. esu mates nekaltu zoliniku, kurie su dievais kalbasi (debilai konkretus)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS