Aleksote per avariją nukentėjo motociklininkas | KaunoDiena.lt

ALEKSOTE PER AVARIJĄ NUKENTĖJO MOTOCIKLININKAS

  • 13

Penktadienio vakarą Aleksote, Veiverių gatvėje, įvyko avarija.

Netoli prekybos centro "Iki" susidūrė automobilis "Kia" ir motociklas.

Į avarijos vietą atvyko policijos ir medikų ekipažai.

"Pranešimą apie avariją gavome 19.09 val. Per eismo įvykį nukentėjo motociklo vairuotojas", - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Kauno greitosios pagalbos stoties budėtoja mūsų portalui teigė, kad motociklo vairuotojas po susidūrimo su automobiliu sąmonės nebuvo praradęs.

"Kai atvyko medikai, motociklininkas buvo sąmoningas. Jis sėdėjo. Nukentėjusysis išvežtas į Klinikas", - sakė budėtoja.

Gairės: avarija LT, avarija Aleksote, nukentėjo motociklininkas, susidūrė automobilis ir motociklas
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Tomas

O kodėl jai važiuoji mieste pagal taisykles su motociklu bando vistiek visi pevaziuot pypsina ir rėkia kad trugdai eismui? Vaziuoji greičiau nei kad sugebat pasivyti nei vienas vėl blogai, nes laksto? Žmonės gal laikas būtų pradėt vairuot o ne telefonuose sėdėt ar dar neaišku kokia veikla užsiimt lengviausia apkaltinti kita' aš nemačiau', nes net ir bandai pamatyt užsiėmimas padaliniais veiksmais ir taisyklių pažeidimas

Kaunakaimukas

Tiesa sakai ponuli,ten kur silciau vien motociklai ir vazineja,kas pirmas atleke prie sankryzos to ir pirmumas,tik reiketu nusileisti ant zemes,o ne dalintis savo kelioniu ispudziais.

to Anonimas

pavažiuok iš savo kaimuko į vakarus, kur šilčiau, pamatysi kad ne tik pralenda pro mašinų tarpus, bet ir atskira stop linija jiems priekyje nupiešta, prie šviesoforo, kad sulindę lauktų žalio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS