Aplinkosaugininkus bandžiusiam papirkti kauniečiui – tūkstantinė bauda | KaunoDiena.lt

APLINKOSAUGININKUS BANDŽIUSIAM PAPIRKTI KAUNIEČIUI – TŪKSTANTINĖ BAUDA

  • 3

Aplinkos apsaugos departamento (AAD) pareigūnus bandęs papirkti kaunietis nubaustas 7 tūkst. eurų bauda, ketvirtadienį pranešė Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) ir prokuratūra.

Anot tarnybos, Kauno miesto apylinkės teismas, kaltinamajam E. R. pripažinus savo kaltę, 10,5 tūkst. eurų bausmė sumažinta vienu trečdaliu.

Galutinę 7 tūkst. eurų dydžio baudą kaltinamasis privalės sumokėti per metus nuo teismo baudžiamojo įsakymo įsiteisėjimo dienos.

STT atlikto ikiteisminio tyrimo duomenimis, Kaune gyvenantis E. R., siekdamas išvengti atsakomybės dėl administracinių nusižengimų padarius žalą aplinkai, siūlė ir bandė tartis dėl kyšio.

„Aplinkosaugininkai vyrą įspėjo dėl gresiančios atsakomybės už bandymą papirkti valstybės tarnautojus, tačiau kauniečio tai neatgrasė“, – nurodo tarnyba.

Nuvykus pakartotiniam vizitui įvertinti ar buvo pašalinti miško sanitarinės apsaugos pažeidimai, kaunietis AAD pareigūnams davė 300 eurų kyšį, o šie apie tai informavo STT.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

realistas...debilas ble..

zalieji atsilupeliai tokie susireiksmine ka ytariu jog jiem siuskliu mafija algas moka... 300 eur kysis jiems cia kaip alkoholikuj duot alaus bealkoholinio kamstuka pauostyt -YZEIDIMAS...tad jei nam nusizengus prades koks pareigunas mykti ir mindzikuot prasyt is manes tartis arba reikalaus kysio tai iskart pasiulysiu natura... duodu mykola plaukuota ir tegu nusiciulpia tiek kiek jam reikia , a paskuj i STT pranesiu girdi kysio reikalavo...ir jiems mykola pakisiu maz gal ir jie nores... nieko asmensiko tiesiog vakaru koloniju kultrura provokuot baust apmokestint reketuot...

realybe

Reikejo pasiulyti paciulpti, butu susimokejes tik 25eu.

Aišku kad

juokingai mažai pasiūlė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS