Per avariją Vaišvydavoje sužaloti du vyrai ir moteris | KaunoDiena.lt

PER AVARIJĄ VAIŠVYDAVOJE SUŽALOTI DU VYRAI IR MOTERIS

  • 6

Šeštadienio vakarą Vaišvydavoje, netoli prekybos centro "Maxima", įvyko avarija, kurioje nukentėjo net trys žmonės.

Policija pranešimą apie avariją gavo 17.57 val.

"Susidūrė automobiliai "Audi" ir "Volkswagen". Yra sužalotų žmonių, kurie išvežti į ligoninę", - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Kauno greitosios pagalbos stoties budėtojas portalui kauno.diena.lt patikslino, kad per eismo įvykį nukentėjo trys žmonės - du vyrai ir viena moteris. 

"Susižalojo vienas iš vairuotojų - 42 metų vyras. Jam nubrozdinta kakta, patemptas kaklas. Vyras automobiliu važiavo vienas. Kitą automobilį vairavo 51 metų moteris, kartu su ja važiavo 29 metų keleivis. Jie taip pat patyrė nestiprius sužalojimus. Visi trys žmonės išvežti į Kauno klinikas", - sakė budėtojas.

 

Gairės: avarija LT, avarija Vaišvydavoje, susidūrė Audi ir Volkswagen, sužaloti trys žmonės
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Info

ALELIUJA

AS

Kodel zmones nebeturi smegenu.Juk matosi,kad kasdien po kelis autoyvykius.Ziema kaltina sniega,lietu,kelia.O kas dabar? Vairuo saugiai ,ztebek kelia.Juk ne tiek daug reikia sedus uz vairo.Atimti teise vairuoti ilgesniam laikui ,kad nesaugiai vairuoja ir zmonem nesaugu.

Kakdu

Kad būtent Garšves gatvė pasidarė autostrada lekia kaip nežinau kas gal giltinė sėdi šalia.Nuo Rokelių ir pat Piliuonos sankryžos lekia o sako saugu vaikščioti su mažais vaikais.Nera jokio saugumo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS