Avarija Žaliakalnyje: „Porsche“ rėžėsi į opelį, sužeisti du žmonės | KaunoDiena.lt

AVARIJA ŽALIAKALNYJE: „PORSCHE“ RĖŽĖSI Į OPELĮ, SUŽEISTI DU ŽMONĖS

  • 2

Ketvirtadienio popietę Kaune įvyko dviejų lengvųjų automobilių avarija. Po smūgio transporto priemonės atsidūrė kelkraštyje, nukentėjo du žmonės.

Kauno policija portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę Žaliakalnyje, Aukštaičių ir P. Višinskio gatvių sankryžoje gautas 13.01 val.

Policijos duomenimis, avarijos metu sankryžoje susidūrė „Opel Astra“ ir „Porsche Macan“, abu gerokai apgadinti. Po smūgio automobiliai nulėkė į kelkraštį.

Portalo žiniomis, į avarijos vietą vyko pareigūnai, ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Pirminiais duomenimis, nestipriai nukentėjo du žmonės. Po apžiūros vietoje jie išgabenti į Kauno klinikas.

Galiausiai į avarijos vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai-gelbėtojai, kurie nuo kelio surinko nuolaužas.

Eismo nelaimės aplinkybes tikslina pareigūnai.

Gairės: avarija, eismo nelaimė, avarija Žaliakalnyje, porshe, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

pilietis

Šiandien ryte Donelaičio gatvėje irgi "klaidžiojo" su greičiausiai tėvų nupirkta X6viena nevėkšla-blondinė, kuri kreivodama tarp remontui ruošiamos gatvės duobių, vis signalizavo ir nedaug trūko , kad atsimuštų į troleibusą. Kai vairuotojas jai riktelėjo laikytis eismo taisyklių, ši išsišiepusi vis rodė vidurinį pirštą ir...čiut neatsikalė dar ir į kitą automobilį. Pro BMV langą , ji kas antrą žodį palydėjo rusišku keiksmu. Net sėdint prie praviro troleibuso lango salone, jautėsi , kaip "metėsi" iš jos auto smarvė. Pati blondinė galėtų labiau apsitvarkyti ir normaliai nusidažyti, ne taip , kaip ji atrodė tą rytą , lyg koks neišsiblaivęs klounas...Jei neklystu nr. KTO111 ar KTI111 . Gal kas pažįstat ?

Spandau

Įžymi vieta - pliekiasi ir pliekiasi, nors visi reikalingi ženklai sustatyti. Kažin kada valdžia imsis ryžtingų priemonių t.y. paguldys greitį mažinančius barjerus? Gretimoje sankryžoje (Giedraičių/Višinskio) buvo lygiai tas pats, kol nepaguldė barjerų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS