Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: žuvo kaktomuša susidūrusių vilkikų vairuotojai | KaunoDiena.lt

TRAGIŠKA AVARIJA KELYJE „VIA BALTICA“: ŽUVO KAKTOMUŠA SUSIDŪRUSIŲ VILKIKŲ VAIRUOTOJAI

Ketvirtadienio rytą kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai 82-ajame kilometre susidūrus dviem vilkikams žuvo juos vairavę Rusijos ir Latvijos piliečiai, kelias po avarijos lieka uždarytas.

Marijampolės apskrities policijos duomenimis, avarija Kalvarijos savivaldybėje įvyko apie 6.51 val.

Kaip BNS sakė Marijampolės apskrities policijos atstovas Renatas Siaurusaitis, žuvo abiejų vilkikų vairuotojai: DAF vilkiką vairavęs Rusijos pilietis, gimęs 1977 metais, ir „Volvo“ vairavęs Latvijos pilietis, gimęs 1956 metais.

Pirminiais duomenimis, vilkikai susidūrė priešprieša, tikslesnės įvykio aplinkybės tebėra nustatinėjamos.

Dėl avarijos įvykio vietoje formuojasi spūstys, eismas abiem kryptimis uždarytas, todėl „Via Baltica“ vykstantiems vairuotojams siūloma rinktis kitą kelią.

Socialiniame tinklalapyje vieni nelaimės liudininkai teigia matę baisų vaizdą, o kiti dalijasi perspėjimais dėl slidžios kelio dangos.

„Atsargiai!!! Labai slidus kelias nuo Marijampolės link žiedinės sankryžos važiuojant į Kalvarijos pusę, maždaug pusiaukelėje. Vienas ledas“, – rašė Nadė.

 

 

Sudėtingos eismo sąlygos

Visoje Lietuvoje dėl naktį buvusio arba besitęsiančio snygio, vietomis pereinančio į šlapdribą, o paryčiais daug kur į lijundrą, eismo sąlygos yra sudėtingos, ketvirtadienio rytą pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Magistralinių kelių dangos šlapios, vietomis padengtos pažliugusio sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios. Krašto ir rajoninių kelių dangos padengtos prispausto arba pažliugusio sniego sluoksniu, provėžotos ir slidžios, dėl lijundros daug kur susiformavęs plikledis. Slidžius kelių ruožus barsto ir valo AB „Kelių priežiūra“.

Beveik visoje Lietuvoje, išskyrus Tauragės, Marijampolės ir Alytaus apskritis, lijundra, vietomis dulksna. Oro temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną kai kur nedidelis lietus, dulksna, rūkas. Vakare vietomis plikledis. Vėjas pietvakarių, pietų, 8–13 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 1 iki 4 laipsnių šilumos.

GALERIJA

  • Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: žuvo kaktomuša susidūrusių vilkikų vairuotojai
  • Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: žuvo kaktomuša susidūrusių vilkikų vairuotojai
  • Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: žuvo kaktomuša susidūrusių vilkikų vairuotojai
  • Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: žuvo kaktomuša susidūrusių vilkikų vairuotojai
Marijampolės policijos, "Facebook" grupės "Kur stovi policija Marijampolėje" nuotr.
Gairės: avarija, eismo nelaimė, avarija LT, LNK1, Via Baltica, vilkikų avarija, uždarytas eismas
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Da

kaltu nėra žūvo, o kuo teisybe drumsti tukstantiniams žmonių pranašavimo proceduromis, kam to reikia sveiko proto žmoniu sveikatos stoviui, juk negana kad jau metus laiko kaip pila nesąmones koronos sergamumui mirtingumui ir abelnai trugdžiai dar telefoninius fokusus prikurė skambučiais ikiriais kaip lig tai būtų, skrendantis bobonešiai toj ima ir skelbiai oro pavojus, dėl kuo, kokia nauda žmogui kuris sėdi uždarytas narve nei krust, nervu gadinimo fokusas, su kuo tas surištas runkeliui,

pypenas

Tokios reikšmės keliai barstomi ir valomi,jeugu reikia ištisą parą,žiemų pas mus rūsščių jau nebūna,kelininkai turi tampriai dirbti kartu su meteo tarnyba.Pas mus valdžios paaiškinimai visi numatyti resursai jau išnaudoti....??????? pažiūrėkite miesto gatves,atrodo,kad ŠVAROS įmonėje pusė darbuotojų paliuosuota............???????????????????

Anonimas tu anonime

Visos fūros turi greičio ribotuvą kuris neleidžia daugiau nei 90 km/h(didesnė dalis 85÷87km/h) . Net amerikoje apribojo greitį iki 120km/h. Iš kur jūs tuos 130 ištraukėte?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS