Daugiau intriguojančių detalių: sunkvežimius padegęs vyras užsiliepsnojo ir pats | KaunoDiena.lt

DAUGIAU INTRIGUOJANČIŲ DETALIŲ: SUNKVEŽIMIUS PADEGĘS VYRAS UŽSILIEPSNOJO IR PATS

  • 9

Vaizdo įraše Kaune, Strazdo gatvėje, matyti, kaip per tvorą į svetimą kiemą perlipęs vyras apipila automobilius. Veidą jis slėpė po gobtuvu ir kauke, praneša LNK.

Pirmiausia apliejo vieną kieme stovintį sunkvežimį, o paskui nusėlino ir prie antrojo. Pasidarbavęs iš peties – apšlakstęs mašinos priekį, šoną, ratus, – paėjo kiek tolėliau ir uždegė žiebtuvėlį, ketindamas numesti jį ant apipiltų mašinų.

„Namo kieme užsidegė du krovininiai automobiliai. Taip pat per šį įvykį užsidegė ir šalia stovėjęs lengvasis automobilis, apdegė tvora ir vartai. Padaryta turtinė žala siekia apie 40 tūkst. eurų“, – sakė Kauno policijos atstovė Reda Zarauskienė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Tačiau padegėjas nepagalvojo, kad pats apsitaškė benzinu. Kameros užfiksavo, kai vos įžiebus ugnį, užsidegė ne mašinos, o jis pats. Lakstant po kiemą, nuo jo užsiliepsnoja ir automobiliai, ir konteineriai. O degdamas jis ropštėsi per tvorą. Ir, kaip pasakojo liudininkai, labai greitai nuskuodė gatve.

Ar vyras rimtai apdegė, neaišku, nes į Kauno ligonines kol kas nesikreipė. „Įtariamas padegimas, todėl Kauno apskrities Vyriausiajame policijos komisariate yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo ar sunaikinimo. Kol kas policijos pareigūnai tiria šį įvykį ir jo aplinkybes, įtariamieji nėra nustatyti“, – teigė Kauno policijos atstovė.

Gaisro būta itin didelio. Padegtos mašinos liepsnojo tarsi fakelas. Laimė, gyventojai kietai nemiegojo ir patys ėmėsi jų gesinti, kol atvyko pagalba. Nedaug trūko, kad būtų supleškėjęs vos metro atstumu nuo degančių sunkvežimių esantis namas. Apdegė kitų kaimynų medis.

Vietiniai sako, kad ramioje gatvėje toks incidentas – pirmasis. Čia dirbo gausios pareigūnų pajėgos. Įtariamieji gali būti du. Aplinkiniai sakė su užsidegusiu vyru matė ir dar vieną žmogų. Abu jie galėjo būti pasamdyti specialiai šiam darbui. Įtariamas keršto motyvas.

Už tokį nusikaltimą gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

as izvelgiu du dalykus

arba padegejes nesveikas arba kam priklauso auto yra banditas.

Stebėtojas

Tikras Romka susidegino dėl tvarkos pašinu.

Nu

Nu genijus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS