Daugiau detalių apie peršautą 40-metį: paskambino tarnyboms ir paklausė, kaip išsitraukti kulką | KaunoDiena.lt

DAUGIAU DETALIŲ APIE PERŠAUTĄ 40-METĮ: PASKAMBINO TARNYBOMS IR PAKLAUSĖ, KAIP IŠSITRAUKTI KULKĄ

  • 3

Antradienio rytą pasirodė žinia apie Kaune peršautą 40-metį vyrą. Popietę Kauno policija pateikė daugiau šio neeilinio įvykio aplinkybių.

Kauno pareigūnai išsiaiškino, kas prieš porą dienų į „nebylaus“ vyro petį paleido kulką ir jį sužalojo. Netrukus sulaikytas įtariamasis.

Rugsėjo 4 d. apie 12.30 val. skubiosios pagalbos telefonu paskambino vyras, kuris teiravosi, kaip išsitraukti kulką, tačiau atsisakė suteikti daugiau informacijos įvykį – kas ir kada į jį šovė.

Kauno pareigūnai, aiškindamiesi įvykio aplinkybes, nustatė, kad rugsėjo 3 d. apie 21 val. Kaune, Raudondvario pl., viešoje vietoje, įvyko žodinis konfliktas ir grumtynės tarp kelių neblaivių vyrų. Jų metu vyras (gim. 1980 m.) išsitraukė ginklą ir šovė į vyrą (gim. 1983 m.). Kulka pataikė ir sužalojo vyro kairės pusės petį. Nukentėjusiajam medikų pagalba suteikta kitą dieną. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,59 prom.

Kaunietis, kuris, įtariama,  sužalojo 40-metį, rugsėjo 4 d. apie 13.50 val. buvo sulaikytas. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,65 prom.

Sulaikytasis – gerai žinomas policijos pareigūnams už anksčiau įvykdytas įvairias nusikalstamas veikas.

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jo

Sulaikytasis – gerai žinomas policijos pareigūnams už anksčiau įvykdytas įvairias nusikalstamas veikas. Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. O tai kaip ginklo klausimas. Dėl jo panaudojimo ir dar esant neblaiviam, apskritai jo turėjimo asmeniui žinomam už įvairias nusikalstamas veikas. Įdomiai čia.

Anonimas

Šaunūs kauniečiai,kai į juos šauna, jie ...skambina bei klausia, kaip išsitraukti kulką... Smagu.

senas kvenskas

durnų nei sėja nei pjauna - patys dygsta ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS