Dėl „Eurovizijos“ nemiegojo – pričiupo piromaną | KaunoDiena.lt

DĖL „EUROVIZIJOS“ NEMIEGOJO – PRIČIUPO PIROMANĄ

  • 2

Gegužės 11 d. apie 1 val. nakties nusikaltimo vietoje buvo sulaikytas pastarosiomis savaitėmis Ukmergės mieste siautėjusių gaisrų sukėlėjas. 23-jų metų piromaną sulaikė netoliese gyvenantis policijos pareigūnas – Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos vyresnysis specialistas Remigijus Krukauskas.

R. Krukauskas pasakojo tokį vėlyvą metą dar nemiegojęs – kaip ir daugelį jį prie televizoriaus ekrano užlaikė „Eurovizijos“ konkursas. Išgirdęs kaimyno šauksmą „Iškvieskit gaisrinę!“, Remigijus kaipmat paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112 ir išskubėjo į kiemą.

Gesinti liepsnojančio garažo subėgo kaimynai iš aplinkinių namų – neleisdami ugniai toliau plisti, kibirais nešė ir pylė vandenį. Tuo tarpu kiti susirinkusieji pastebėjo besisukinėjantį nepažįstamą jaunuolį ir suskubo apie tai įspėti Remigijų.

Suveikė profesinė patirtis, tad jaunuoliui nepavyko apsimetusiam priklydėliu pasprukti. Uždavęs keletą klausimų, Remigijus suprato, kad vaikinas meluoja ir išsisukinėja. Sulaikytąjį netrukus jis perdavė atvykusiems Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnams.

Šis padėgėjas yra įtariamas sukėlęs dar du gaisrus: įtariama, kad gegužės 5 d. naktį jis sudegino tris garažus Maironio g., o balandžio 19-sios naktį iš automobilio, stovėjusio Žiedo g., liko tik suodinas kėbulas.

Ukmergiškiui pareikšti įtarimai dėl visuotinai pavojingu būdu sunaikinto svetimo turto. Prieš trejus metus jis jau buvo teistas už analogiškus nusikaltimus. 

GALERIJA

  • Dėl „Eurovizijos“ nemiegojo – pričiupo piromaną
  • Dėl „Eurovizijos“ nemiegojo – pričiupo piromaną
  • Dėl „Eurovizijos“ nemiegojo – pričiupo piromaną
  • Dėl „Eurovizijos“ nemiegojo – pričiupo piromaną
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Piromaną pririšus prie medžio patį paversti nuodeguoliu

Pilietis

Šaunuolis Remigijus, daugiau tokių iniciatyvių pareigūnų!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS