Dėl garbaus amžiaus vairuotojo – sumaištis ant judraus kalno | KaunoDiena.lt

DĖL GARBAUS AMŽIAUS VAIRUOTOJO – SUMAIŠTIS ANT JUDRAUS KALNO

  • 3

Pirmadienio vakarą Milikonių kalnu važiuojantys žmonės pastebėjo keistą nutikimą.

Apie galimai neblaivų vairuotoją pranešimą Kauno policija gavo 19.49 val. Vairuotojai pranešė, kad kylant į Šilainių mikrorajoną formavosi automobilių spūstys.

Įvykio liudininkai informavo, kad "Volkswagen Golf" vairuotojas  sustojo ant važiuojamosios kelio dalies. Į įvykio vietą išvyko policijos pareigūnų ekipažas.

Pranešimo apie eismo įvykį negauta.

20.30 val. portalui Kauno policijos atstovas sakė, kad vairuotojas buvo blaivus. Dėl kokios priežasties garbaus amžiaus vyras gatvėje pasielgė netikėtai, pareigūnai dar aiškinasi. Nuo kelio automobilis patrauktas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

DISKRIMINACIJA !!!!!!!!!!!

Prie ko cia tas garbus amzius ?!.. Tai nepamirskit kita karta pamineti pvz:. kreivas , luosas , zilas , ryzas ,senas ar jaunas , alkanas ar sotus , blaivas ar girtas , o gal nescias .... Gal baikit RUSIUOTI ZMONES !!!!!

golf 20 metų

golf 20 metų tinka tik savartynui vairuotojas naujam neturi pinigų ir remontui

Anonimas

Del garbaus amziaus vyro? Ar del garbaus amziaus automobilio? Sestadieni vaziuojant tuo paciu Milikoniu kalnu zemyn- vos ne identiska situacija: trukt-stop, trukt-stop ir taip visa pakalne, tik automobilis buvo 'garbaus amziaus' melynos spalvos 'Mazda', o prie vairo vyras (mano supratimu) paciame stiprume, apie 40-45 metus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS