Detektyvas Šilainiuose: siuntų vagis patyrė nepavydėtiną fiasko | KaunoDiena.lt

DETEKTYVAS ŠILAINIUOSE: SIUNTŲ VAGIS PATYRĖ NEPAVYDĖTINĄ FIASKO

  • 2

Šiandien vidury dienos Baltų prospekte bandyta pavogti siuntų bendrovės DPD „Renault“, kurį siuntinį nunešęs kurjeris buvo palikęs užvestą. Viskas baigėsi tuo, kad ilgapirštį teko traukti iš jo slėptuvės, kurioje aptikta ir daugiau spalvingų personažų.

Pranešimai apie šį įvykį pasipylė apie 13.30 val. Į Bendrąjį pagalbos centrą skambino ne tik ne juokais išsigandęs kurjeris, bet ir šio įžūlaus akibrokšto liudytojais tapę praeiviai.

Visi jie pasakojo filmo scenarijaus vertą istoriją: kaip aukšto ūgio juodaplaukis su sportinėmis kelnėmis pasinaudojo gana tradiciniu neatsargiu skubančio kurjerio elgesiu, tačiau nesuvaldė palikto šio automobilio užvestu varikliu ir, važiuodamas juo atbulas, kliudė „Volvo“, po ko „dėjo į kojas“.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai pagal liudytojų nurodytą bėglio pasišalinimo kryptį netrukus atsekė iki jo slėptuvės – vieno greta esančio Baltų prospekto devyniaaukščio antrojo aukšto buto. Šio durų, kaip ir tikėtasi, niekas neatidarė. Todėl tradiciškai tokiais atvejais buvo pasikviesti ugniagesiai gelbėtojai.

Pastarieji medines išsišokėlio slėptuvės duris išpjovė atsivežtu diskiniu pjūklu. Į buto vidų įleisti policininkai rado ten ne tik ieškomą 36-erių metų bėglį, bet ir šiam slėptis padėjusią jo dvejais metais jaunesnę sutuoktinę. Abiem konstatuotas sunkus girtumas: jam – 2,69 prom., jai – 2,59.

Išsiblaiviusio išsišokėlio laukia nemaloni sąskaita: galimas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo įvykdyti vagystę ir galimos materialinės „Volvo“ savininko pretenzijos. O, jeigu jis dar bus uždarytas į areštinę, tai sutuoktinei gali tekti nakvoti vienai namuose prie išlaužtų lauko durų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

pirminykas

kam ten pjaut ar lauzt-kraipkites-padesim

Jonas

Kad visuomet taip viskas baigtusi !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS