Draugystės parke nepažįstamojo šūvis sužalojo paauglę | KaunoDiena.lt

DRAUGYSTĖS PARKE NEPAŽĮSTAMOJO ŠŪVIS SUŽALOJO PAAUGLĘ

  • 8

Sekmadienį Draugystės parke aidėjo šūviai, kurie buvo nutaikyti į nepilnametę. Laimei, mergina smarkiai nenukentėjo, tik labai išsigando.

Kaip praneša Kauno policija, sekmadienį apie 18 val. Taikos pr. esančiame Draugystės parke nenustatytas asmuo iššovė į nepilnametę (gim. 2004 m.).

Įvykio metu penkiolikmetei buvo sukeltas fizinis skausmas ir padarytas nubrozdinimas. Nukentėjusioji į gydymo įstaigą nesikreipė.

Aplinkybės tiriamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Paulius

Draugystės parke greitai bus įrengtos video kameros.Prie paminklo jau pravesti požeminiai laidai kameroms įrengti.Parko lankytojai bus saugesni.Galės ramiau poilsiauti,naudotis treniruokliais.Šaškių iš šachmatų mėgėjai galės žaisti net lietui lyjant.Būkime optimistais.Gal atsakingi parko darbuotojai pasigailės šachmatininkų-šaškininkų ir įrengs pavėsines nuo lietaus.

Anonimas

Gal neveltui sove

Mikas

Ane? O kai policija pas jus vaikšto tai tada rėkiat, kad pažeidinėja privatumą ir pan. :DDD LOL, kaimiečiai. Vaikščioti gatvėse nėra policijos darbas. Tai jūsų pačių atsakomybė ir pareiga nepažeidinėti įstatymų. Patys nuo savęs kitus pirma turit saugoti, o ne ieškoti kas kitas už jus tai padarys. Policija tik prižiūri viešą tvarką, nutikus nelaimei kviečiami, bet be reikalo beveikštinėja tamsiose gatvėse. Jie juk ne aiškeregiai - nuspėti ateities negali.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS