Dviejų automobilių avarija paralyžiavo eismą Milikonių kalnu | KaunoDiena.lt

DVIEJŲ AUTOMOBILIŲ AVARIJA PARALYŽIAVO EISMĄ MILIKONIŲ KALNU

  • 3

Pirmadienį prieš prasidedant vakariniam pikui vykstantiems į Šilainius arba važiuojantiems iš jų vadinamuoju Milikonių kalnu teks apsišarvuoti kantrybe. Dėl avarijos visiškai stringa eismas.

Apie 17 val. portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija apie eismo nelaimę Linkuvos gatvėje, pačiame Milikonių kalno viduryje.

Šioje gatvėje, kaip teigia skaitytojai, neišsiteko du lengvieji automobiliai – „Range Rover“ ir „Volvo“. Po smūgio ai transporto priemonės gerokai apgadintos. Negana to, abi jos visiškai užtvėrė abi eismo juostas, o norintieji pravažiuoti turi laviruoti užvažiuodami ant kelkraščio.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimo apie eismo nelaimę negavo. Galima manyti, kad sužalotų žmonių nėra, o vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Važiuojantiems šia kryptimi patariama apsišarvuoti kantrybe arba esant galimybei rinktis alternatyvų maršrutą.

GALERIJA

  • Dviejų automobilių avarija paralyžiavo eismą Milikonių kalnu
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija LT, eismo nelaimė, Milikonių kalnas, spūstys, stringa eismas
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Va , taip!

Žiopliai jūs nelaimingi, jum geriau snukius sukišt į telefonus, negu žiūrėt į kelią. Mokykitės kurvos važiuot, imkit pavyzdį iš šito vairuotojo kur parašė komentarą, 55 METUS UŽ VAIRO IR JOKIŲ AUTOĮVYKIŲ. O jūs snargliai pirmiau gerai išmokit KET, ir tik tada važiuokit . Kaip jum ne gėda daryt avarijas tokiu puikiu oru, kai nelyja, ne tamsu, ne slydu.

55m uz vairo ir be autiyvikiu.

Kaip tokie ziopliai gauna vairavimo pazymejimus.Kasdien vis naujiena.Neisiteko,nepraleido,nesustabde,isvaziavo is salutinio kelio.Kaip sitaip neatsakingai elgtis uz vairo.Dabar baisu isvaziuoti is garazo.Nes nezinai koks kvailys,zioplys salia vaziuoja.

Šilainiškis

Ryškai suko į kairę baltasis.... Teises atimti!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS