Eismą judrioje sankryžoje paralyžiavo vilkiko ir mikroautobuso avarija | KaunoDiena.lt

EISMĄ JUDRIOJE SANKRYŽOJE PARALYŽIAVO VILKIKO IR MIKROAUTOBUSO AVARIJA

  • 10

Antradienio rytą judrioje Kauno žiedinėje sankryžoje vairuotojai strigo spūstyje. Paaiškėjo, kad eismą paralyžiavo vilkiko ir mikroautobuso avarija.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie avariją Chemijos g. ir Pramonės pr. žiedinėje sankryžoje gautas 8.13 val.

Pasak pareigūnų, šioje vietoje susidūrė dvi transporto priemonės – „Mercedes-Benz“ markės vilkikas ir „Renault“ markės mikroautobusas. Pastarasis paženklintas skubių siuntų pervežimo paslaugas teigiančios bendrovės „Venipak“ logotipais.

Portalo žiniomis, per avariją žmonės nenukentėjo, abu vairuotojai blaivūs. Jie vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Kol transporto priemonės stovi važiuojamoje kelio dalyje, šią vietą geriau aplenkti.

GALERIJA

  • Eismą judrioje sankryžoje paralyžiavo vilkiko ir mikroautobuso avarija
  • Eismą judrioje sankryžoje paralyžiavo vilkiko ir mikroautobuso avarija
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, eismo nelaimė, avarija LT, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kostas

Maciau sia situatsija stovejau paskui autobusiuka. Per pereje ties policija ejo zmones. Praejus zmomems pries autobusiuka stovejusi masina nuvaziavo o autobusiukas net nepajudejo kaip sunkvezimis is pirmos eiles suko i kaire ir nusitempe su puspriekabe ji paskui save. Net atene policininkai ir mate iviki per langa stebejosi vikliko manevru. Bet aisku geriau cia zino komentatoriai

Emily Marshall

Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Taip

Greičiausiai kaltas telefonas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS