Filmo siužeto vertas trileris pakaunėje: vienas iš įtariamųjų ginkluotu apiplėšimu – nepilnametis | KaunoDiena.lt

FILMO SIUŽETO VERTAS TRILERIS PAKAUNĖJE: VIENAS IŠ ĮTARIAMŲJŲ GINKLUOTU APIPLĖŠIMU – NEPILNAMETIS

  • 16

Domeikavos seniūnijoje esančio Smiltynų I kaimo gyventojai ketvirtadienio vakare galėjo gyvai stebėti filmo siužetą primenantį įtariamųjų ginkluotu apiplėšimu, patekusių į policijos pasalą, sulaikymą. Apie tai portalui kauno.diena.lt pasakoję vietiniai gyventojai teigė tokių gausių policijos pajėgų lig šiol ramiai gyvenusiame jų kaime dar nebuvo matę.

Tiesa, iš pradžių prie vieno negyveno šio kaimo namo ties vadinamuoju Smiltynų keliu, kurio savininkas mirė prieš keletą metų, sustojo tik vienas policijos automobilis su skiriamaisiais ženklais. Ir iš jo išlipę penki pareigūnai ėmė supti šios nuošalios vietos, kurios vartai – nerakinami, teritoriją.

Tačiau po kurio laiko pareigūnai grįžo prie automobilio, panašu, kad neradę, ko ieškojo. Ir tada, paslėpę tolėliau savo transportą, ėmė laukti pasaloje.

Tie, kurių laukta, pasirodė maždaug po pusvalandžio. Ir prasidėjo gaudynės, į kurias jau sulėkė nemažos policijos pajėgos.

Anot šio trilerio, vykusio apie 23 val., žiūrovų, sulaikytieji – ne vietiniai.

Policijos departamentas savo suvestinėje apie išskirtiniausius praėjusios paros įvykius šalyje šiandien pranešė, kad ketvirtadienį apie 21.25 val. vieno Kauno rajone esančio Smiltynų I kaimo namo kieme du asmenys, grasindami 26 metų vyrui daiktu, panašiu į šaunamąjį ginklą, pagrobė 120 eurų. Ir pareikalavo į sutartą vietą atnešti dar 200 eurų. Šiuo nusikaltimu įtariami 23 bei 16 metų asmenys buvo sulaikyti. Vyresnysis uždarytas į policijos areštinę, jaunesnysis – tik apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo, panaudojant šaunamąjį ginklą. O už tai Baudžiamasis kodeksas grasina laisvės atėmimu nuo dvejų iki dešimties metų. Ir daugiau jokios kitos alternatyvos nenumatyta.

Ar pareigūnai perėmė ir nukentėjusiojo minėtą daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą, kol kas Kauno policijos atstovės patikslinti negali, nes šiandien ryte dar buvo nenuspręsta, kuris padalinys tirs šį karštais pėdsakais atskleistą nusikaltimą. Pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, dėl kurio pradėtas ikiteisminis tyrimas, tai – Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos tiriami nusikaltimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Siaip

Uzpuolimas panaudojus ginkla.tai kam tuos piemenys gaudyt?nusovei uz bandyma pasprukti per sulaikyma ir tiek.dabar dar islaikyk parazitus

Spenius

Eikit Stepukonio gaudyt, lopai plaukuoti!!! Suvažiuoja 100 bulviagalviu musoru 2 vaikus suimti - gėda!!!

to uz lietuva be mentu

Matai kas buna kai nustoji gerti vaistus?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS