Garliavoje peiliu sužalotas jaunas vyras: įtariamasis nuginkluotas, bet nesulaikytas | KaunoDiena.lt

GARLIAVOJE PEILIU SUŽALOTAS JAUNAS VYRAS: ĮTARIAMASIS NUGINKLUOTAS, BET NESULAIKYTAS

  • 1

Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius ketvirtadienio įvykius šalyje vėl pradedamos nuo pranešimo iš Kauno regiono. Vėlų tos dienos vakarą Garliavoje peiliu sužalotas jaunas vyras. Tiesa, pranešama, kad ikiteisminis tyrimas dėl šio mįslingo įvykio pradėtas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už neteisėtą disponavimą šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis ar sprogmenimis.

Policijos departamento duomenimis, apie 23 val. minėtame pakaunės miestelyje 1999 metais gimęs jaunuolis išsitraukė ginklą bei peiliu sužalojo 1993 metais gimusį asmenį. Nukentėjusysis, suteikus medicininę pagalbą, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pranešama, kad užpuoliko turėtas peilis bei ginklas paimti.

Koks tai buvo ginklas, nesukonkretinama. Tačiau Kauno policijos atstovė patikslino – kad panašus į pistoletą, tačiau, ar tai tikrai buvo šaunamasis ginklas, atsakys ekspertai. O belaukiant jų išvados, belieka daryti prielaidą, kad kažin, nes oponentas sužalotas ne juo, o peiliu. Tačiau ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu, už ką gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai išsiaiškinti, kad tai, kas įvyko, buvo konflikto pasekmė. Ir veiksmas vyko gatvėje, kurios pavadinimas kažkodėl slepiamas, t. y. viešoje vietoje. Tačiau įtariamasis kažkodėl nesulaikytas. Tik, remiantis pranešimu, nuginkluotas. O gal tiesiog tik surinkti jo įvykio vietoje palikti minėti daiktai. Kita galima prielaida, kodėl įtariamasis, kuris sprendžiant iš to, kad žinomi jo gimimo metai, nesulaikytas, – jo biografija iki šiol buvo krištolinė. Arba pateikta versija dėl to, kas įvyko, buvo ne mažiau iškalbinga.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

matomai kokio nors policajaus ar politiko

benkartas ,, todel neviesinama nei pavarde ,nei gatve , nei suimtas ,,..siaip paprastas mirtingas zmogelis jau senai butu arestuotas trim menesiams ir guletu kameroj ant naru policaju ... pridubasintas ,,bananais,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS