Į avariją patekęs „Seat“ vairuotojas ieško įvykio liudininkų | KaunoDiena.lt

Į AVARIJĄ PATEKĘS „SEAT“ VAIRUOTOJAS IEŠKO ĮVYKIO LIUDININKŲ

  • 2

Praėjusį šeštadienį apie 18.20 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, įvyko avarija. Prieš pat degalinę „Viada“ susidūrė automobiliai „Seat Leon“ ir „Volkswagen Golf“.

Į avariją patekęs automobilio „Seat Leon“ vairuotojas Titas ieško įvykio liudininkų.

„Karaliaus Mindaugo prospektu važiavau sidabrinės spalvos „Seat Leon“ automobiliu. Netikėtai juodo „Volkswagen Golf“ automobilio vairuotojas staigiai suko iš   trečios eismo juostos į ketvirtą, kad spėtų sustoti prieš apsisukimo salelę ir spėtų tai padaryti nepravažiavęs apsisukti leidžiančios vietos. Tokiu staigiu manevru jis sukėlė avariją – susidūrė su mano ketvirtąja juosta tiesiai važiuojančiu „Seat Leon“ automobiliu“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Titas.

Pasak jo,  vienam šalia važiavusiam automobiliui pavyko staigiai pasukti  į šoną ir išvengti avarijos.

„Seat Leon“ vairuotojas ieško liudininkų, kurie viską matė ir gali patvirtinti, kad juodas automobilis „Volkswagen Golf“ labai staigiai atliko pavojingą manevrą neapsidairęs ir dar užkirtęs kelią staigiai stabdė.

„Policija kol kas nenustatė avarijos kaltininko, todėl liudininkai yra labai  svarbūs, nes kaltininkas savo kaltės nepripažįsta“, – teigė Titas. Kaunietis liudininkų prašo paskambinti šiuo telefono numeriu: +37063648593.

Gairės: avarija LT, susidūrė Seat Leon ir Volkswagen Golf, ieško liudininkų, avarija Karaliaus Mindaugo prospekte
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tomas

Gerai skamba Policija nenustate kaltininko, o kaltininkas neprisipažysta... prasilenkia su Logika šiek tiek... Tai kuris cia kaltininkas ?

Anonimas

Kokių liudininkų myne 100km i da ieško kaltų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS