Į avariją Savanorių prospekte pateko zebru išmargintas troleibusas | KaunoDiena.lt

Į AVARIJĄ SAVANORIŲ PROSPEKTE PATEKO ZEBRU IŠMARGINTAS TROLEIBUSAS

  • 10

Penktadienis Kaune prasidėjo avarijomis. Savanorių prospekte susidūrus troleibusui ir lengvajam automobiliui dalis viešojo transporto keleivių turėjo sukti galvą, kaip laiku pasiekti darbo vietą.

Prieš pat 9 val. ryto vykusieji 13 numeriu pažymėtu, juodai baltais zebro dryžiais papuoštu troleibusu patyrė nemenką išgąstį. 

Kaip teigia portalo kauno.diena.lt skaitytoja, Žemaičių stotelėje troleibusas susidūrė su lengvuoju automobiliu "Ford", kurį vairavo moteris. Kaunietės nuotraukose matoma, kad pastarajam automobiliui smūgis teko į šoną – troleibusas jį kliudė priekiu.

Pasak viešuoju transportu vykusios liudininkės, smūgis buvo nemenkas. Laimė, troleibuse vykę keleiviai nenukentėjo. Visi jie buvo išlaipinti ir persėdo į kitas viešojo transporto priemones.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimo apie eismo įvykį negauta. Galima spėti, kad vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Dėl avarijos šioje kelio dalyje gali strigti eismas, taip pat su keblumais gali susidurti laukiantys 13 numeriu pažymėto troleibuso.

GALERIJA

  • Į avariją Savanorių prospekte pateko zebru išmargintas troleibusas
"Kauno dienos" skaitytojos nuotr.
Gairės: avarija LT, eismo nelaimė, avarija Savanorių prospekte, troleibuso avarija
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

...

Che: "troleibusas susidūrė su lengvuoju automobiliu "Ford", kurį vairavo moteris" - tai moterikė TIESIAI iš meilės pasimatymo, dar kojos į vietą nebuvo sugrįžusios?

Vargšelis

ziabras, pasibaidė... :-D

įtarimas

kad ir troleibusą vairavo moteris...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS