Į policijos suvestines nepatekęs Kalėdų kriminalas Kaune: kaltų nebus, nes šventė ir pareigūnai? | KaunoDiena.lt

Į POLICIJOS SUVESTINES NEPATEKĘS KALĖDŲ KRIMINALAS KAUNE: KALTŲ NEBUS, NES ŠVENTĖ IR PAREIGŪNAI?

  • 6

Kauno policija jau daugiau kaip pusantros paros aiškinasi, kas per praėjusias Kalėdas patyrė pavojingą nuotykį su galimo nusikaltimo kvapu. Tik šis per tą laiką jau bus išgaravęs, greičiausiai spėjus susikurti ir alibi, kurį taip pat jau sunkiai patikrinsi.

Galbūt dėl to šio įvykio, užregistruoto naktį iš gruodžio 25-osios į 26-ąją, ir nebuvo žiniasklaidai skirtose tos paros Kauno policijos suvestinėse. Apie jį savo suvestinėse pranešė tik Kauno ugniagesiai gelbėtojai, tąnakt 2.12 val. iš Bendrojo pagalbos centro gavę informacijos apie žiedinėje Taikos prospekto ir Kovo 11-osios gatvės sankryžoje į stulpą įsirėžusį BMW.

Apie tai pranešęs pravažiuojančio automobilio vairuotojas informavo ir apie išsiskleidusios dvi šio BMW oro pagalves. Tačiau, ar jo viduje yra ir žmonių, kurie galbūt prispausti, pranešėjas teigė tamsoje neįžiūrėjęs.

Į įvykio vietą išskubėjęs arčiausiai esančios Kauno ugniagesių gelbėtojų komandos autocisternos ekipažas netrukus Bendrajam pagalbos centrui raportavo, kad nemato žmonių nei automobilio viduje, nei prie jo. O brautis vidun neketina, nes stulpą taranavęs BMW užrakintas.

Po kurio laiko į šią sankryžą atvykusi ir policija, anot jos atstovės, nutransportavo sudaužytą BMW į saugomą aikštelę. Ir nustatė jo 29-erių metų savininką.

„Šiuo metu aiškinamasi, kas vairavo automobilį ir kokia žala buvo padaryta“, – šiandien po 14 val., t.y. praėjus daugiau kaip pusantros paros po gauto pranešimo apie šį įvykį, portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovė. Ir leido suprasti, kad tai nenustačius, dar nenuspręsta ir, ar pradėti dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą. Nors pagal vieną iš galimų jo pradėjimo aplinkybių – jeigu vairuotojo girtumas buvo didesnis nei pusantros promilės, jau tai padaryti aiškiai nepavyks. Net ir esant įtarimui, tai, ko tada bėgta iš įvykio vietos?

Kol policija vis dar aiškinasi, portalas kauno.diena.lt jau išsiaiškino, kad duomenų, jog šis BMW buvo pavogtas, Kauno policija iki šiol neturi. Taigi, bent viena galima versija, kaip gali bandyti aiškintis potencialūs įtariamieji, jau atmesta.

Gairės: BMW, BMW rėžėsi į stulpą, eismo nelaimė, Kauno policija, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Si gauja,yra antra po

Teismu gauju,pagal pavojinguma??

tai

gal sumaišė straipsniu antraštes, raše girtas

Karlas

O tai kur nors viena uzuomina, kad vairavo policajai???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS