Ieško, kas judrioje Kauno sankryžoje partrenkė pėsčiąjį ir paliko jį likimo valiai | KaunoDiena.lt

IEŠKO, KAS JUDRIOJE KAUNO SANKRYŽOJE PARTRENKĖ PĖSČIĄJĮ IR PALIKO JĮ LIKIMO VALIAI

  • 3

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, siekdami nustatyti iš eismo įvykio pasišalinusią automobilio vairuotoją, ir prašo gyventojų pagalbos.

Pasak policijos pranešimo, sausio 24 d. apie 17.30 val. Kaune, Savanorių pr. ir Utenos g. sankirtoje, moters vairuotas nenustatytas markės automobilis kliudė pėsčiąjį (gim. 1998 m.). Nenustatytos markės automobilis pasišalino iš eismo įvykio, todėl pareigūnai atlieka ikiteisminio tyrimo veiksmus.

Pareigūnai prašo atsiliepti gyventojus, mačiusius šį eismo įvykį, ar vairuotojus su vaizdo registratoriais, panašiu metu važiavusius pro minėtą vietą, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, kreiptis telefonu (8 700) 64474, (8 700) 64491 (visą parą), arba el. paštu antanas.dirvelis@policija.lt. Vaizdo registratorių medžiagą taip pat galite atvežti į Chemijos g. 4B, Kaunas (213 kab.).

Už kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimą, dėl kurio įvyko eismo įvykis ir buvo sutrikdyta kito žmogaus sveikata, numatoma bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Gairės: partrenktas pėsčiasis, eismo nelaimė, avarija LT, ieško liudininkų, pasišalino iš įvykio vietos
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Ar tik ne auto su BBD numeriais?.. :s

O tai kur

dingo stebėjimo kameros iš sankryžos? Kaip visad neveikė ar, būtent tas epizodas neįsirašė?

NA NA

na policija parodė pavyzdį ,kad reikia bėgti ir klastoti įvykio eigą iš avarijos vietos ,svarbu susirasti laiku liudininkus ,----------dar pamenam kai Šančiuose ,buvo užmuštas per perėją ėjęs vaikinukas ir buvo klastojami faktai ,buvo apkaltintas pats vaikinukas ,o autobuso vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos ,tai pat nesuteikęs pagalbos ,nes apsikeitė su telefonais su kaltininke ir ttt, pasirodo ,kad tai buvusi savivaldybės darbuotoja ,o jos vyras ne ką geresnis ,Kauno vyriausias komisaras ,teisiamas dabar už nusikaltimus ,taip kad gerus darbus pradėkim daryti nuo mažų darbų ,daryk gerą ir tau bus gerą ,sėkmės padėkit vienas kitam išlikti žmogumi ,,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS