Incidentas Kaune: girtos moters vairuotas „Range Rover“ šlavė viską savo kelyje | KaunoDiena.lt

INCIDENTAS KAUNE: GIRTOS MOTERS VAIRUOTAS „RANGE ROVER“ ŠLAVĖ VISKĄ SAVO KELYJE

Avarijose Kaune bei Kėdainiuose trečiadienį sužaloti du pėstieji ir trys automobilių vairuotojai.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 7 val. Kauno rajone, J. Naujalio ir Atgimimo gatvių sankryžoje, automobilis „Toyota Previa“, vairuojamas 63-ejų vyro, kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusią 15-metę. Dėl patirtų sužalojimų nepilnametė pristatyta į gydymo įstaigą.

Apie 9 val. Kaune, Jonavos gatvėje, 40-metės vairuojamas automobilis „Toyota Auris“, susidūrė su 27-erių vairuotojos „Mercedes-Benz“. Dėl patirtų sužalojimų automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotoja pristatyta į gydymo įstaigą.

Apie 14.50 val. Kėdainių rajone, Ruminių kaime, automobilis „Opel Zafira“, vairuojamas 66-erių vyro, susidūrė su 20-mečio automobiliu „Ford Transit“. Dėl patirtų sužalojimų vairuotojai pristatyti į gydymo įstaigą.

Apie 17.30 val. Kaune, Partizanų gatvėje, 46-erių vairuotojo automobilis „Ford“, pirminiais duomenimis, kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusį 28-erių pėsčiąjį. Dėl patirtų sužalojimų pėsčiasis pristatytas į gydymo įstaigą.

Tą pačią dieną apie 22.40 val. Kaune, Juozapavičiaus pr., automobilis „Range Rover“, vairuojamas neblaivios moters (gim. 1987 m.), nuvažiavo nuo kelio ir kliudė betoninius stulpelius, metalinius atitvarus, metalinę tvorą ir stulpą. Vairuotojai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,85 prom.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, girta vairuotoja
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Trikojis \\\\\.../////

Vėl Juozapavičiaus pr,gal ta pati kur..a siautėja,kuri vaiką užmušė ir "aukštas" joberis ją "išteisino"?

123

Mano kaimynas, atvaziavęs prie garažo, iškrito is mašinos tiesiai balon. Paklaustas, kodel girtas važiuoja, atsakė- o tai kaip as pareičiau tokį kelią ?

ji

matyt tikra Ruse su Ukrainos pasu ,o tokiu pilns Lietuva ir kam ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS