Incidentas Vilijampolėje: pareigūnus iškvietusią moterį teko tramdyti elektrošoku | KaunoDiena.lt

INCIDENTAS VILIJAMPOLĖJE: PAREIGŪNUS IŠKVIETUSIĄ MOTERĮ TEKO TRAMDYTI ELEKTROŠOKU

  • 8

Šventinę Kovo 11-osios dieną Kaune neišvengta incidentų. Pareigūnus į Vilijampolėje esantį butą iškvietusi moteris vėliau pati jiems pasipriešino.

Kauno policija praneša, kad kovo 11 d. 19 val. 34 min. buvo gautas 27-erių metų moters pranešimas. Ji informavo, kad Kaune, Pagėgių g., bute, jai grasina du vyrai.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams ir į tarnybinį automobilį vedant du sulaikytus asmenis, pareigūnus kvietusi moteris pasipriešino pareigūnams ir ranka sudavė Patrulių rinktinės vyriausiajam patruliui.

Sulaikymo metu moteris aktyviais veiksmais priešinosi, todėl buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“. Pareigūnas dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Įvykio vietoje sulaikyti  neblaivūs 44-erių (2,01 prom.) ir 33-ejų (1,48 prom.) vyrai uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

...

Moteriškei dviejų buvo mažai, ji pasikvietė dar ir policiją, o tie ir tuos du užsimanė sau pasiimt... kaip moteriškei neužputot.

tvarka

tvarka turi būti, o tai dažnai TOKIE bajeriai būna , kad iškviečia ,o po to nei pareiškimų nei...dar ir priešinasi. Manau reikėjo ir ją uždaryti nakčiai ant gultų...

o

O gaisrininkai kam reikalingi buvo? Nes atvažiavo ir jie.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS