Įtemptas Kauno specialiųjų tarnybų rytas: išgelbėti pavyko ne visus | KaunoDiena.lt

ĮTEMPTAS KAUNO SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ RYTAS: IŠGELBĖTI PAVYKO NE VISUS

  • 9

Kauno specialiosios tarnybos šiandien nuo pat ryto lenktyniauja su mirtimi. Deja, padėti jaunam vyrui jos nebespėjo. O šiam į prosenelius tinkantį asmenį pavyko išgelbėti.

Trečiadienį 9.25 val. paskambinęs persigandęs vyras maldavo pagalbos: jo draugas, kuris grasino nusižudyti, užsirakinęs savo bute viename A.Baranausko gatvės daugiabutyje ir nieko neįsileidžia.

Ugniagesiai gelbėtojai, padėję greitosios medikams ir policijai patekti į šį butą, buvo nurodytu adresu jau po šešių minučių. Dar dešimt minučių sugaišta visoms tarnyboms tariantis, ką daryti toliau. Galiausiai gavus policijos leidimą, ugniagesiai gelbėtojai medines šio buto duris išlaužė. Tačiau, į vidų įleisti greitosios pagalbos medikai jau niekuo negalėjo skambinusiojo 32-ejų metų draugui padėti. 9.44 val. konstatuota jo mirtis.

Netrukus po šios tragedijos – 11.15 val. gautas pranešimas, kad reikia skubiai patekti ir į vieną Žaliakalnio butą. Jame gyvenančiam 1927 metais gimusiam giminaičiui galėjo sutrikti sveikata – jis nebeatsiliepia telefonu. Į senolio namus viename P.Vileišio gatvės daugiabutyje ugniagesiai gelbėtojai pateko išlaužę laužtuvu šio pirmojo aukšto buto langą. 93-ejų senolio gelbėjimo operacija truko vos keliomis minutėmis trumpiau. Jis rastas gyvas ir išvežtas greitosios medikų į gydymo įstaigą.

Gairės: specialiosios tarnybos, ugniagesiai gelbėtojai, savižudybė, išgelbėjo, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Jooo

Nu taip, kol pagalvojo ką daryt, žmogus nunirė, gal būtų spėję išgelbėti jei būtų veikę iškart..tokiose situacijose reikia veikti greitai

Tas pats

O gal jam padejo kas, kodel iśkart nusižude .

kauniete

prie ko cia valdzia ka issitrenki ta turi, Visi rekia visi dirbo nebuvo bedarbiu ir butus uz dyka duodavo O kiek metu reikedavo eileje laukti to buto ir galu gale ne visada gaudavo O koks cia uz dyka ,Zmones gaudami mazus atlyginimus uzsidirbdavo Darbu buvo bet kokio velnio visi voge kas priejo nese gramais, kilogramais todel kad reikejo prisidurti prie duonos kasnio bet turtu nesusikrove nei vienas Jei masina viena buvo seimoje tai jau jis ponas,O dabar kiekivienas pilnametis seimoje turi vos ne po masina I Palanga kelias uzsikemsa kaip kanalizacija Maciau feisbuke Sauleta Vilijampole Bajoru ir Stulginskio gatviu sankryzoje berods 1972m stovi viena 21 volga o dabar pilna aikstele Ir pagalvoji kiek dejuojanciu ubagu daug,Nedejuokim, o tos dejones prisaukia bedas Paglvosit kad man labai lengva buvo, ne buvo labai sunku ,bet nepasidaviau Kam buvo gerai tais laikais kodel isvaziavo i supuvusio kapitalizmo salis ;o ne i rytus pasitikti komunizmo saulutes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS