Įžūlumui ribų nėra: beteisis kelių gaidelis Kalniečiuose daužė pėsčiuosius ir mašinas | KaunoDiena.lt

ĮŽŪLUMUI RIBŲ NĖRA: BETEISIS KELIŲ GAIDELIS KALNIEČIUOSE DAUŽĖ PĖSČIUOSIUS IR MAŠINAS

  • 21

Pirmadienio vakare, kai daugelis Kauno vairuotojų buvo susiėmę už galvų dėl sudėtingų eismo sąlygų miesto gatvėms virtus čiuožykla, jose savo „profesionalumą“ nusprendė pademonstruoti ir teisės vairuoti už grubius Kelių eismo taisyklių pažeidimus netekęs 35-erių metų kelių gaidelis.

To rezultatas – apie 19.30 val. slidžiame kelyje P.Lukšio gatvėje jo nesuvaldytas mamos vardu registruotas visureigis „Mercedes-Benz ML500“ užvažiavo ant šaligatvio, kliudė jame 42-ejų pėsčiąjį ir, važiuodamas toliau, atsitrenkė į du stovinčius automobilius – „Audi“ ir „Mercedes-Benz“.

Į įvykio vietą atskubėję greitosios medikai išvežė kliudytą pėsčiąjį į gydymo įstaigą.

Laimė, pastarasis rimtų sužalojimų nepatyrė – policijos duomenimis, po apžiūros buvo išleistas gydytis į namus.

Nustatyta, kad šį chaosą sukėlęs kelių gaidelis sėdo prie automobilio vairo, neturėdamas tokios teisės, būdamas blaivus.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, kelių gaidelis, partrenkė žmogų, BMW
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Gaidelis

Tai ko trinat komentarus. Teisybe akis bado?

Gaidelis

Tai bent jau zinot kiek ten masinu suduzo per newalytus kelius. Ir 2 troleibusus jau turbut gaidziai wairawo pagal jus...ir ant galo dar su sipais tiesiai i stulpa ikale prie pareigunu dar wienas gaidelis. Wienoj wietoj 6 iwykiai per 1h laiko. O wiskas prasidejo kad pareigunai liepe pastatyt po iwykio mikroautobusa salikelej taip, kad metras buwo isikises i waziuojama dali ir po pirmo iwykio dar 5 iwyko. Tai wa ponai ismokit wiska wadinti sawo wardais.

Lukas

Tai ne gaidelis o visas GAIDYS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS