Jonavos rajone – gaisras: išdegė 5 ha miško paklotės, 10 ha pievų bei krūmynų | KaunoDiena.lt

JONAVOS RAJONE – GAISRAS: IŠDEGĖ 5 HA MIŠKO PAKLOTĖS, 10 HA PIEVŲ BEI KRŪMYNŲ

Jonavos rajone per gaisrą išdegė apie 10 ha pievų, krūmynų bei maždaug 5 ha miško paklotės, ugnį malšino ugniagesiai ir kariai.

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, trečiadienį, 14.40 val., buvo gautas pranešimas, kad Užusalių seniūnijoje, Būdų V kaime kilo gaisras.

Buvo pranešta, kad dega apie 1 ha miško.

Paaiškėjo, kad degė žolė, o 15.44 val. paprašyta pagalbos, nes ugnis persimetė į mišką. Išdegė apie 10 ha pievų, krūmynų ir apie 5 ha miško paklotės.

Gaisrą padėjo gesinti apie 30 karių.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

tai konservatKGB-tų VALDININKŲ k l a n o veiklos betvarkė,

34 metus, sovietmečio įpročiu - degina ne tik ŽOLĘ , bet ir kas joje yra, tai akivaizdžiai parodo šis a t v e j a s .-- Kaip tik prof E. VAITKUS, kandidatas į prezidentus ir siekia šią b e t v a r k ę išgyvendinti ir pareikalauti a t s a k o m y b ė s, tačiau dabartinIs VALDININKŲ klanas bando VAITKŲ apšmeižti klaidindami gyventojus ,jog Vaitkus nori pakeisti Lietuvos kryptį- ne Lietuvos KRYPTĮ kandidatas nori pakeisti ,o pakeisti nesąžiningų VALDININKŲ v o g i m o kryptį--patraukiant juos asmeninėn atsakomybėn --Todėl ne tik konservat KGB-tų VALDININKAI- išsigandę atsakomybės, pradėjo prof. E. VAIKTKŲ šmeižti , jog jis yra p r o r u s i š k a s, kad suklaidinti gyventojus.

re

Taip jau nedaug tos natūralios gamtos, tad ją reikia dar labiau saugoti nuo išnykimo.

taip

taiklus kom su negincijamais logiskais istoriniais elementais nes viskas vyksta butent del vieno zmogaus E.Vaitkaus kandidaturos i prezidentus o sie visi parsidaveliai ir ju vadai kurie is akcento ne lietuviai kaip velnias kryziaus bijo sio garbingo ir teisingo zmogaus ir viskas turetu priklausyt nuo kiekienos tautos valios ir gana tautu skaldymui ir naikinimui bolsevykiniais ss metodais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS