Prie „Girstučio“ V. Šustauskas partrenkė merginą | KaunoDiena.lt

PRIE "GIRSTUČIO" V. ŠUSTAUSKAS PARTRENKĖ MERGINĄ

  • 33

Ubagų karaliumi tituluojamas buvęs  Kauno meras Vytautas Šustauskas antradienio vidurdienį sankryžoje ties "Girstučiu" automobiliu "Chrysler" partrenkė merginą. "Buvau apakintas saulės ir nepamačiau kaip ji išbėgo", – portalui kauno.diena.lt telefonu prisipažino Kelių policijoje užkluptas buvęs politikas.

Pranešimą apie dar vieną eismo įvykį šioje avarijomis garsėjančioje Kovo 11-osios gatvės sankryžoje policija gavo 12.15 val.

72-ejų metų V. Šustausko vairuojamas "Chrysler" partrenkė aštuoniolikmetę, sukdamas iš Chemijos į Kovo 11-osios gatvę. Pasak policijos, nukentėjusioji kirto gatvę pėsčiųjų perėjoje, degant pėstiesiems tai leidžiančiam šviesoforo signalui. 

Anot greitosios medikų, partrenktai aštuoniolikmetei konstatuota galvos trauma. Pirminiais duomenimis, nesunki. Ji nuvežta detalesniems tyrimams į Kauno klinikas.

"Važiavau į turgų pirkti vaistų antrąja eismo juosta. Ji staiga išbėgo iš už pirmąja eismo juosta važiavusio ir sustojusio kito automobilio. Kokia tuo metu degė šviesoforo "akis" – nemačiau, nes mane apakino saulė. Dar bandžiau skubiai stabdyti, tačiau nespėjau", – sunkiai rinkdamas žodžius pasakojo į policiją pristatytas V. Šustauskas. Pirminiais duomenimis, įvykio metu jis buvo blaivus.

Anot buvusio politiko, jis vairuoja automobilį jau 50 metų, tačiau tai – pirmas kartas, kai partrenkė žmogų.    

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Kaunietis

Kad tie pėstieji kaip tarakonai,eina arba tiesiog bėga per perėjas, nesaugo save.Atrodo kad juos turi saugoti vairuotojai,kiti ,keista.

tai jau

tokiame amžiuje "partrenkti" merginą - neblogas pasiekimas, ryžtas ir įvykis...:)))))))))))))))))

Tomas Pinko

Siaubas, kiek beraščių komentatorių. Ir kaip jie skaityti išmoko, jei rašyti ne???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS